Helyi közélet

2013.03.29. 18:39

Egy debreceni ügyről Miskolcon - pró és kontra

Miskolc - A Jobbik miskolci alelnöke sajtótájékoztatón bírálta a Mazsihisz miskolci vezetőjét, amiért közreműködött egy debreceni nyugdíjas kilakoltatásában.

Miskolc - A Jobbik miskolci alelnöke sajtótájékoztatón bírálta a Mazsihisz miskolci vezetőjét, amiért közreműködött egy debreceni nyugdíjas kilakoltatásában.Badány Lajos alelnök kifogásolta, hogy a kormány nem védi meg a bajba jutott devizahiteleseket. Példaként hozta fel annak a debreceni családnak az esetét, akiket a bank kilakoltatott, hogy aztán féláron eladja az ingatlant a Mazsihisz miskolci vezetőjének. „Mindez ráadásul a hóesés kellős közepén történt, ami jelzi, ezekben a körökben semmilyen irgalom nincs, ha pénzről van szó”, állította az alelnök.

Freund Jenő a jobbikos politikus szavaira így reagált: „nagyra értékelem a Jobbik szociális érzékenységét, s megtisztelő a személyem iránti figyelem. Személyemet az egész Mazsihisszel próbálják összemosni ezért kötelességem jelezni, ez az egyszerű lakásvásárlás a privát vállalkozásomban zajlott. Az egy évvel ezelőtti licitre heten jelentkeztünk, s az OTP mint beköltözhető, nem lakott lakásként árverezett. Nem mi pereskedtünk, hogy a nyugdíjas végrehajtó, aki maga ilyen ügyekben nálunk jártasabb, kiköltözzön. Ezt az árverést kitűző felszámoló tette! Mi türelmesen vártunk a birtokba vételre.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában