Ózd hírei

2012.02.20. 11:39

Négy góllal nyert az Ózdi KC

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B tavaszi idényében hazai környezetben is bemutatkozott az Ózdi KC együttese.

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B tavaszi idényében hazai környezetben is bemutatkozott az Ózdi KC együttese.A piros-kékek a bennmaradásért harcoló Primavera-Mizse KC-t győzték le négygólos különbséggel. Az alföldiek az utolsó negyed órára belefáradtak a saját maguk által diktált tempóba, így az ózdiak felőrölték az ellenfelüket.

Jegyzőkönyv

Férfi kézilabda NB I/B., Keleti csoport, 15. forduló

Ózdi KC – Primavera Mizse KC        29-25 (15-13)

Ózd, 400 néző. V.: Hargitai II. G., Palkovits.

Ózdi KC: Losonczi – Duzsi (1), Panyi (-), KOSCSÓ (7), Papp (2), NYESTE (9), Lázár (1). Csere: Nyitrai (k), Barta D. (2), Jakab (1), SCITOVSZKY T. (3), Harkó (3). Edző: Barta Zsolt.

Primavera-Mizse KC: Boros – Drabant (2), Milicsevics (2), Miloravovics (5), Bán (1), Vujasin (1), Veszelszki (1). Csere: Gál (k), TAKÁCS (4), KUN A. (5), Bujdosó (1), Csatai (3), Muhl (-). Edző: Kun István.

Barta Zsolt: - Az utolsó negyed órára felőröltük a mizsei csapatot. Voltak nehéz időszakok, de szerencsére a hullámhegy tetején mindig a játékrészek végén voltunk. Ma valamennyi pályára lépő játékos kivette a részét a sikerből. Ha ilyen lesz a hozzáállás, akkor tavasszal sok mérkőzésen vonulhatunk le győztesen a pályáról.

Kun István: - Azért vagyok csalódott, mert nagyobb odafigyeléssel meglepetést okozhattunk volna. A kritikus helyzetekben azonban rossz megoldást választottunk, így az Ózdi KC sikere megérdemelt volna a mai mérkőzésen.

–ME-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!