Asztrológia

2018.02.16. 07:45

Napi horoszkóp - 2018. február 16.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Mars a Nyilas jegyében áll, olyan sok energiát ad önnek, hogy tulajdonképpen minden sikerül, amihez hozzáfog. Kedve támad sportolni, de az is lehet, hogy egy új vállalkozáson töri a fejét. Kérje ki szakértők tanácsát!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Összefuthat valakivel, akit a háta közepére sem kíván, az illető rossz érzéseket kelt önben. Ne hagyja, hogy ez az érzése eluralja az egész napját! Az este már jó hangulatban telik.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Akkor érhet el látványos sikereket, ha okosan is tervez. Ha nemcsak a munkájára számít, de jó taktikai érzékkel teremt és épít kapcsolatokat, akkor hamarosan nagy pénz állhat a házhoz. Talán onnan is, ahonnan nem remélte.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Mars a Nyilas jegyében áll. Új ötletei vannak, de ezek csak akkor válnak valósággá, ha tesz is értük valamit. Az ide-oda kapkodás nem jó stratégia… Legyen végre egy célkitűzése, és ahhoz tartsa magát! A bolygók erőt adnak ehhez.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A csillagok ma mindenben támogatni fogják, amibe belefog, jók az esélyei arra, hogy sikerrel járjon. Talán egy régi kívánsága is teljesül. Értékes tippet kap ma, hall valamit, ami nagy segítséget jelenthet a továbbiakban.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Erősödik az öntudata anélkül, hogy felfuvalkodottá válna. Örömélt leli majd abban, amit csinál. Valaki rá akarja beszélni önt valamire, vagy be akarja csapni. Hallgasson a józan eszére, és nézze kritikus szemmel a dolgokat.

[poll id="4"]

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Mars a Nyilas jegyében önt is felélénkíti, felébreszti életerejét! Vállalja fel a konfliktust a párkapcsolatában, mert most ez viszi előre, ez eredményezheti, hogy valami más, valami jobb legyen!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Igen sűrű, tevékeny napja lehet: a reggeli rohanást nem követi csitulás, az egész nap a sürgős ügyek jegyében telik. Ma nagyon fontos az időpontok, találkozók betartása. Estére inkább ne tervezzen semmit.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nagy a vállalkozókedve és a tettvágya. Amit mostanában kezd el, az rövid időn belül nagyszerű eredményeket hozhat. A csillagok nemcsak az erőt, hanem a kitartást is jelzik ehhez. Legjobban most egy rövid utazásnak örülne.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Eseménydús nap elébe néz, észnél kell lennie! Több ügyei is fordulóponthoz érkezhet. Csodaszép találkozásokkal, és érdekes kapcsolatokkal ajándékozza meg ez a nap.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ne viselkedjen kicsinyesen akkor sem, ha mások nem tudják azonnal ellátni a feladatukat. Ma türelmetlen lehet, nemcsak a munkahelyén, hanem a magánéletében is. Előre aggodalmaskodik olyasmik miatt, amiket nem tud helyesen megítélni, mert nincsenek meg hozzá a kellő információi.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Rendkívül erős lesz a motivációja, és nagyon erős a becsvágya. Ma feltétlenül be kell fejeznie valamit, látni akarja fáradozásai eredményét, ez hajtja előre önt. Sikerrel fog járni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!