Asztrológia

2013.02.23. 10:52

Napi horoszkóp – szombat 2013.02.23.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.Kos

03.21-04.20

Most nem kell keresnie sem az alkalmat ahhoz, hogy a barátaival elmélyíthesse a kapcsolatát, mert a kisugárzásának köszönhetően ők fogják Önt keresni azért, hogy találkozhassanak, beszélgethessenek, tanácsokat kérjenek Öntől. Őszintén nyílnak meg Ön előtt, feltárják lelkük titkait, melynek köszönhetően a bizalom tovább mélyülhet. Ne utasítsa vissza ismeretlen emberek közeledését sem, mert ők viszont az Ön belső épülését segíthetik.

Bika

04.21-05.21

Ne tekintsen minden meglepő dolgot provokációnak. Kerülje inkább az emberek társaságát, csak azokkal legyen kapcsolatban, akik igazán közel állnak Önhöz és megértik, elfogadják azt, hogy Önben most viharok dúlnak. Távolabbi rokonai, régen látott barátai ugyanis nehezen fogadnák el azt, hogy minden szavukat kétkedéssel, ellenségeskedéssel fogad. Pedig ők nem szeretnének ellentmondani, csak a véleményüket fogalmaznák meg, de Ön most képtelen mások álláspontjával azonosulni.

Ikrek

05.22-06.21

A mai napon új ismeretségeket köthet, olyan értékes emberekkel találkozhat, akik a későbbiekben igaz barátokká válhatnak. Ritkán nyílik meg ilyen könnyen. Ne hagyja ezt a lehetőséget kihasználatlanul. Ne zárkózzon el attól sem, hogy a partnerével őszintén beszélgessenek a gondjaikról. Már régóta motoszkál Önben pár kérdés, eljött a pillanat, hogy ezeket tisztázzák, megtisztítva ezzel a kapcsolatukat a ki nem mondott szavaktól.

Rák

06.22-07.22

Bizsergeti a tettvágy, képtelen karba tett kézzel ücsörögni. Itt az ideje, hogy elhanyagolt hobbiját újra elővegye. De ha ehhez nem is érez most elhivatottságot, akkor sem kell semmittevéssel töltenie a napját. Terveket sző, hosszú távúakat, nagyra törőket. Most megtalálja az utat is, amin elindulva megvalósíthatja azokat. Családtagjai, barátai elismerik, hogy mindez előreviszi az életüket, készségesen sorakoznak fel Ön mögött.

Oroszlán

07.23-08.23

A mai napon legszívesebben kivonulna a világból. Hát tegye meg. Nem kell mindenképpen ragaszkodnia ahhoz, hogy közösen csináljanak programot csak azért, mert hétvége van. Igenis szakítson időt arra, hogy azt tegye, amit szeretne. És ha ez most egy magányos séta, vagy visszavonulni egy szórakoztató könyvvel, ne habozzon. Ezzel ráadásul nem csak önmagának tesz jót, hanem a környezetével is. Ugyanis most hajlamos lenne kijönni a sodrából és ellentmondást nem tűrően irányítani mindenkit.


[poll id="4"]


Szűz

08.24-09.23

Legszívesebben lemenne a térképről. Ne tétovázzon, keljenek útra. Ha csak a város melletti erdőig jutnak, az sem lehet csalódás, de sok energiával töltheti fel a friss levegő. Csodálkozzék rá a természet szépségére egy gyermek szemével. Ne gondolkodjon, felejtse otthon a problémákat és adja át magát az élvezeteknek és legfőképpen szeretteinek. Remekül érezhetik magukat, ha mindannyian képesek kikapcsolódni.

Mérleg

09.24-10.23

Régóta dédelgetett álmait most megvalósíthatja. Ültesse át a valóságba az ötleteit, fogjon bele a kivitelezésükbe. Keresse régi barátai társaságát, közös nevező lehet egy új hobbi vagy a hasonló magánéleti problémák. Egy biztos, szívesen beszélget és nyílik meg a barátai előtt, nem esik nehezére önmagáról beszélni. Használja ki ezt az alkalmat, hisz így végre nem önmagában kell a problémáit megoldani, segítséget kaphat.

Skorpió

10.24-11.22

Csak nehezen képes parancsolni a hangulatának. Így a családja is nehezen találja meg Önnel a közös hangot, hisz nem tudhatják, mire hogyan fog reagálni. Barátaival a legkisebb nézeteltérés miatt is komoly konfliktusba keveredik. Addig kérjen tőlük elnézést a szavaiért, melyeket nem volt képes megválogatni, amíg nem késő és nem veszíti el őket végleg a modora miatt. Sok mindent elnéznek Önnek, de ezzel nem élhet vissza.

Nyilas

11.23-12.21

A magánéletét, és így a mai napját bearanyozza a harmónia, a meghittség. Családtagjai, barátai keresik a társaságát és a lehetőséget, hogy elbeszélgessenek a gondjaikról Önnel. Készséggel lendíti át őket a nehézségeiken néha meglepő, ám annál hasznosabb tanácsaival. Kiegyensúlyozottsága átragad rájuk, mindeközben Önt is sok pozitív energiával tölti fel az önzetlen segítségnyújtás, melyben most különösen örömét leli.

Bak

12.22-01.20

A nyitottsága és az őszintesége kapukat nyit meg Ön előtt. Remek alkalma nyílik arra, hogy tisztázzon régebb óta húzódó nézeteltéréseket, melyek máskor hosszadalmas és heves vitákat eredményeznének. Arra azért ügyeljen, hogy a véleményét úgy fogalmazza meg, amellyel nem bántja meg a partnerét, ne üssön meg személyeskedő hangvitelt és érdemes azon is elgondolkodnia, valóban minden terhet most zúdítson a másik fél nyakába.

Vízöntő

01.21-02.19

Képes a véleményét úgy megfogalmazni, hogy azzal nem bánt meg embereket. Éppen ezért a mai nap remek alkalmakat kínál arra, hogy párjával, családjában és baráti körében tisztázzák a nézeteltéréseket. A beszélgetések során nem csak lezárják a vitás pontokat, de sok hasznos tanácsot kaphat és adhat, mindez elmélyíti a meglévő kapcsolatait. Ne habozzon a terveit, elvárásait is újragondolni, ezzel adva a hétköznapoknak új lendületet.

Halak

02.20-03.20

Legyen nyitott az újdonságok befogadására, ugyanis a mai napon a környezetéből számos hatás éri, melyeket csak akkor lesz képes a helyükön kezelni, ha nem ragaszkodik a saját szokásaihoz és elvárásaihoz. Fogadja el, hogy a változások korát éljük, és csak az maradhat talpon, aki képes akár alapjaiban is megváltoztatni az élethez való viszonyát, és szemléletét időről időre felülvizsgálni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!