Asztrológia

2013.02.26. 09:49

Napi horoszkóp – kedd 2013.02.26.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. Kos

03.21-04.20

A mai nap a megalkuvásoké. Amennyiben ugyanis erre képtelen és fejjel menne a falnak, komoly nézeteltérések közepén találhatja magát. Olyan emberekkel kellene összetűzésbe kerülnie, akik hatással lehetnek a karrierjére. Ha nem alkuszik és ragaszkodik a saját álláspontjához, úgy érzi, eredményeket ér el, de ezek csak rövid távú sikerek és az Ön körül kialakult feszültség hosszabb távon a hátrányára válik.

Bika

04.21-05.21

A hangulata és a közérzete kiváló. Olyan feladatokkal bízzák meg, melyeket – bár első pillanatban lehetetlennek tűnnek – könnyedén megold. Ne engedje, hogy a környezetében dúló feszültség rányomja a bélyegét a munkájára és a kedvére. Zárja ki a külvilágból érkező negatív energiákat és összpontosítson önmagára és az Ön előtt álló munkákra. Ha teheti, este találkozzon régi barátaival, hisz a velük folytatott beszélgetések mindig új erőt adnak Önnek.

Ikrek

05.22-06.21

Úgy érzi, semmihez nincs kedve, de legfőképpen ereje. Ennek köszönhetően feszült és hajlamos olyan veszekedéseket kezdeményezni, melyek nem igazán építő jellegűek. Apróságokon bosszankodik és hangot is ad elégedetlenségének, ezért a munkatársai igyekeznek elkerülni Önt. Így viszont nehezebben megy a munka, hisz nincs segítsége. Számoljon el tízig, mielőtt bármit is kiejtene a száján, megkönnyíti a saját helyzetét.

Rák

06.22-07.22

Nincs kirobbanó formában és ez elkeseríti. Ha valami nem úgy alakul, ahogyan azt elképzeli, hamar felbosszantja magát, kételkedni kezd a saját képességeiben is. Az idegesség sosem jó tanácsadó. Próbáljon meg nyugodt maradni és pozitívan gondolkodni. Hallgasson a megérzéseire és azokra a munkatársaira, akiknek szakmai tudását nagyra becsüli. Este igyekezzen kikapcsolódni, kivételesen ne siessen haza.

Oroszlán

07.23-08.23

Ne hagyja, hogy bármi elterelje a figyelmét a munkájáról. Ugyanis csak így lehet képes arra, hogy az Önre váró feladatokat maradéktalanul teljesíthesse. És ha ez sikerül, csak akkor lesz elégedett önmagával. De tervezéssel és odafigyeléssel megoldható mindaz, amit mára elgondolt. Elégedetten zárhatja a napot és este családi körben már képes lesz kikapcsolódni. A nyugodt alvás garantált egy ilyen nap után.


[poll id="4"]


Szűz

08.24-09.23

Lassan járj, tovább érsz, tartja a mondás, ami különösen igaz lehet a mai napra. A kapkodással ugyanis csak azt érheti el, hogy a későbbiekben a most vétett hibákat kell kijavítania. Végezzen inkább kevesebb feladattal, de azokat lássa el úgy, hogy ne találjanak benne kivetnivalót. Meglátja, sokra fogják értékelni az aprólékos, gondos kivitelezést, még akkor is, ha Ön úgy érzi, nem csinált semmit.

Mérleg

09.24-10.23

A munkájával nem csak egyszerűen pozitív benyomást tud kialakítani a feletteseiben önmagáról, de határozottan meggyőzi őket arról, hogy érdemes a bizalmukra. Olyan új feladatokkal halmozhatják el, melyek egyértelműen azt mutatják, bíznak a képességeiben, kitartásában és szorgalmában. Ön pedig határozott, meggyőző és végre nem kételkedik a tudásában, tehetségében. Kitűnő párosítás ahhoz, hogy komoly előrelépéseket tegyen a karrierjében.

Skorpió

10.24-11.22

Különösen a feletteseivel keveredhet a mai napon olyan vitákba, melyek nem hoznak eredményt, hisz képtelenek lesznek egymás véleményében meglátni a valóságot. Próbálja meg megőrizni a nyugalmát és szigorúan tényekkel alátámasztani a mondanivalóját, ne engedje, hogy az érzelmek elhatalmasodjanak a beszélgetésekben. Mindenképpen tartózkodjon a személyeskedő stílustól, az eredményt nem, csak komoly sértődést hozhat.

Nyilas

11.23-12.21

A mai napon lehetősége nyílik érdekes emberek megismerésére. Talán egy új kolléga, vagy egy tárgyalópartner lesz az, aki új színt hozhat az életébe azáltal, hogy megmutatja Önnek, másképp is lehet ugyanazt a problémát látni. Az új nézőpont pedig új megoldási lehetőséget is jelent. Ne zárkózzon el az elől sem, hogy akár az ezotéria vagy egyéb, eddig az Ön számára túl misztikusnak tűnő nézetekkel kerüljön közelebbi kapcsolatba.

Bak

12.22-01.20

Ne hagyja, hogy a reggeli fejfájása, rossz közérzete rányomja a bélyegét az egész napjára. Próbálja meg elterelni a figyelmét arról, ami a belsőjében tombol, és ne ódzkodjon a fájdalomcsillapítótól sem, ha másképp nem múlik a fájdalom. Ha módjában áll, menjen társaságba, keresse új emberek ismeretségét. Bár úgy érzi, a mai napon képtelen bármire is, ha elvesztegeti, bánni fogja az elszalasztott lehetőségeket.

Vízöntő

01.21-02.19

A mai nap alkalmas arra, hogy a fontos tárgyalásait lebonyolítsa. Most képes az érdekeit úgy képviselni, hogy másokat is beállítson maga mögé, új segítőkre találjon. A céljait összhangba hozza a környezetében élőkkel és így hamar csapat épül Ön köré. Kiváló vezető, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy sikereket érjen el. Tervezzen bátran hosszabb távra, sikeres időszak előtt áll, bár buktatókkal számolnia kell.

Halak

02.20-03.20

Ne kapkodjon, ne idegeskedjen. Bőven van ideje elkészülni a határidős munkáival, ha nem azt nézi, mikorra kell leadnia, hanem a megoldásokra összpontosít. Ha úgy érzi, felesleges energiák tombolnak Önben, azt ne arra fordítsa, hogy pánikot kelt önmaga körül, sokkal inkább arra, hogy új célokat tűz ki maga elé. Hisz akkor képes előrelépni, ha van irány, amerre elindulhat. A távlati terveit megvalósítását is előrébb hozhatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!