Asztrológia

2013.01.05. 10:31

Napi horoszkóp – szombat 2013.01.05.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Bár a hét rövid volt, mégis fáradtnak, erőtlennek érzi magát. Nincs kedve felkelni és főleg semmi elhivatottságot nem érez arra, hogy a háztartási munkákba vesse magát. Engedélyezzen magának pihenőnapot, a takarítás és a mosás úgyis megvárja. A családja ugyan nem túl lelkes, hogy nem főz, de azért éhen sem fognak maradni. A legjobb lenne, ha kicsit kiszakadna a köreikből, menjen el sétálni, kirándulni egyedül.

Bika

04.21-05.21

Tele lendülettel, erővel ébred. A házimunkának játszi könnyedséggel ér a végére és még mindig úgy érzi, úgy csinálna valami hasznosat. Így aztán beleveti magát a hobbijába, melyre már oly régen nem talált lehetőséget, időt. Ez segíti abban, hogy lekösse energiáját, egyúttal pihentető kikapcsolódást is nyújt. És hogy mindez kézzelfogható eredményt is szül, csak tovább erősíti abban, hogy helyes úton indult el.

Ikrek

05.22-06.21

Különleges napra ébredt. Olyanra, amely számos meglepetést tartogat. A legvalószínűbb, hogy az események vesznek új irányokat, felfordítva ezzel a megszokott szombati menetrendet. De az sem kizárt, hogy átlépi a saját határait és olyan új lehetőségek nyílnak meg Ön előtt, melyeknek köszönhetően teljesen átértékeli a jövőjét. Egy biztos, felszabadultnak érzi magát, mintha kitörne a korlátai mögül. Élvezze a szabadságot.

Rák

06.22-07.22

A mai napon fáradtság nélkül is sok mindent elérhet. Szokatlanul nagy meggyőzőképessége segítségével, valamint az Önben rejlő tettvágy kiugró teljesítmények elérését teszi lehetővé. Hogy ez miben fog megnyilvánulni, csak azon múlik, milyen irányba tereli az eseményeket. Ha a házimunkát választja, estére akár már új színben pompázhat a hálószoba, ha sportolásra adja a fejét, csúcsokat dönthet meg.


[poll id="4"]


Oroszlán

07.23-08.23

Amit ma kigondol, de leginkább kimond, az nem igazán szolgálja a kapcsolatait. Talán nehezére esik barátságosabbnak lenni, vagy csak nem találja a helyes szavakat. Tekintse a mai napot kihívásnak, és törekedjen arra, hogy ne bántson meg senkit. Fordítson időt mindenképpen arra is, hogy átgondolja a meglévő viszonyait a közvetlen környezetében élő emberekkel. Ha sikerül tisztáznia magában az érdekviszonyokat, letisztult kép alakulhat ki Önben barátairól, rokonairól, kollégáiról.

Szűz

08.24-09.23

Használja ki, hogy frissen, fitten ébred. Tudja le gyorsan a kötelező házimunkát és igyekezzen mihamarabb kiszabadulni a négy fal közül. Izgalmas pillanatok, színes élmények várnak Önre a „külvilágban”. Ha sportolni támadna kedve, fordítson figyelmet a bemelegítésre. Ha most nem kap új impulzusokat, nem sikerül levezetnie energiáit könnyen átcsap a hangulata elégedetlenbe, és hajlamos lesz ingerülten reagálni a legkisebb ellentmondásra is.

Mérleg

09.24-10.23

Kitartással és fegyelemmel látványos eredményeket érhet el a mai napon a hobbijában. A máskor nehéznek látszó, aprólékos munkák most különösen könnyűnek tűnnek. Ne akarjon nagy lépéseket megtenni, sokkal inkább összpontosítson az apró részletekre. Különösen akkor érezheti sikeresnek a napot, ha nem hagyja, hogy a családja elvonja a figyelmét és képes lesz a maga elé kitűzött feladatra koncentrálni.

Skorpió

10.24-11.22

Kényeztesse magát, és hagyja, hogy kényeztessék. Látogasson el egy kiállításra, menjen el este színházba még akkor is, ha partnere nem akar otthonról kimozdulni. Végtére is nincsenek összeláncolva, igazán megengedhet magának egy napot, amely csak arról szól, hogy Ön jól érezze magát. De ha mégsem akarja megbántani, szervezzenek baráti összejövetelt, végül is nem mindenkivel koccintottak még egy boldogabb új évre.

Nyilas

11.23-12.21

Elgondolkodik a szakmai életéről. Vajon a munkája valóban az élete célja, vagy csak szerepet játszik akkor, amikor ezt a külvilággal próbálja elhitetni? Amennyiben a hivatása egyúttal elhivatottság is, hátradőlhet és fellélegezhet, élete folyója helyes mederben csordogál. De ha ráébred, hogy új kihívások kellenek az életében, most ne habozzon és küldje el az önéletrajzát fejvadászoknak, kezdje bogarászni az álláshirdetéseket.

Bak

12.22-01.20

Úgy érzi, egyre távolabb kerül a céljaitól. Ez a gondolat motoszkál a fejében, és ettől kifejezetten idegesnek érzi magát, csapkod, kapkod maga körül. Talán ideje lenne felhagyni végre azzal, hogy napok óta marcangolja önmagát, mivel ez már a környezetére is kihat és nem éppen úgy, hogy a megoldáshoz közelebb kerüljön. Szerettei nehezen tudják már elfogadni azt, hogy napok óta szótlanul jár közöttük, ha mégis mond valamit, az is csak az elégedetlenségéről szól.

Vízöntő

01.21-02.19

Élvezni szeretné a mai napot? Hát tegye. Ebben most nem akadályozza meg senki és semmi. Gyermekei önállóan is remekül érzik magukat, a partnere viszont készen áll arra, hogy csak az Ön kívánságait lesse. Ha pihenni támad kedve, akkor ő majd kiszolgálja Önt, de ha arra vágyik, hogy kézen fogva sétáljanak, már hozza is a kabátját. A mai nap a feltöltődésről szól, ami már igazán rá is fér Önre.

Halak

02.20-03.20

Energiái végtelenek, erősnek és elszántnak érzi magát ahhoz, hogy ma valami nagy dolgot vigyen véghez. Bár számos akadályba ütközik, nem hagyja magát eltántorítani a céljaitól. A házimunka csak gyerekjáték, az ebéd megfőzése sem okoz most gondot, ráadásul az új receptje tetszést arat. A délután már csak arra vár, hogy nekiüljön annak, amit már reggel a fejébe vett. Az elszántságát mindenki megérzi, így nem zavarják abban, hogy alkotását befejezze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!