Asztrológia

2012.12.21. 10:12

Napi horoszkóp – péntek 2012.12.21.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

A mai napon úgy sodorja magát bajba, hogy túl sok mindennel foglalkozik egyszerre és nem tud nemet mondani az új kérésekre sem. Ha mindig mindenkinek igent mond, a probléma az, hogy túlhajszolt, feszült és fáradt lesz. Ne hagyja, hogy cinikus vagy agresszív munkatársai elkedvetlenítsék. Arra pedig különösen nagy figyelmet fordítson, hogy ne használják ki, és ne Önre sózzák a feladataikat csak azért, mert nekik már nincs kedvük a munkahelyükön ücsörögni.

Bika

04.21-05.21

Ahogy telnek-múlnak a napok, egyre jobban aggasztja saját mulasztása. Nem csoda, ha ilyen zaklatott állapotban telik a napja. Akkor, amikor még tolongás nélkül vásárolhatott volna aránylag gazdag választékból, nem tette meg. Minden fontosabb volt annál, hogy elintézze a család karácsonyi bevásárlását, megvegye az ajándékot mindenkinek. Most pedig már késő. Se választék, se idő arra, hogy megküzdjön az utcán és a bevásárlóközpontokban tolongó emberekkel.

Ikrek

05.22-06.21

A szerelem bolygója, a Vénusz, ezúttal nem keresi a kedvét. Sokkal inkább elégedetlenségre ösztönzi. Az elkövetkezendő napok nem éppen ideálisak a problémák őszinte feltárására. A gondokat valóban nem szabad figyelmen kívül hagyni, de a nyílt konfliktusokat sem ajánlatos most vállalni. Mindannyian felfokozott állapotban készülnek az ünnepekre, most még a legapróbb véleménykülönbségek is hatalmasnak tűnhetnek, ezért ezekben a napokban sokkal nagyobb szükség van a megértésre.

Rák

06.22-07.22

Már megint Önre vár a piaci bevásárlás, ehhez senkinek sem fűlik a foga a családból. Amit máskor tíz perc alatt elintéz, az most több órába telik. Nem árt, ha indulás előtt „bedob” egy idegnyugtatót, és a konyhakést otthon hagyja. Este azért lesz egy szusszanásnyi ideje. Valakinek ugyanis a szaloncukrot is fel kell kötöznie. Na, ez végre egy olyan feladat, amit ülve is végezhet, ne hagyja hát másra.


[poll id="4"]


Oroszlán

07.23-08.23

Éppen a megfelelő pillanatban ismeri fel, hogy egy ravasz csapda felé sétált. A szövevényes intrikáktól káprázó szemmel nem látta meg, hogy milyen ügyesen vették körül, milyen ravasz, kegyetlen kíméletlenséggel akarták tőrbe csalni. Szerencsére még idejében vette észre, és így megvan rá az esélye, hogy ép bőrrel kerül ki belőle. A legjobb az, ha szótlanul fedezi a visszavonulás útvonalát, és nem bonyolódik értelmetlen szócsatákba.

Szűz

08.24-09.23

Rossz híreket kaphat. Aggodalomra adhatnak okot az orvosi vizsgálatok eredményei, és a tervezett munkahelyi változások. Felvetődhet a lehetősége annak, hogy kórházba utalják, illetve elbocsátják az állásából. Most mindennél többet ér egy jó barát vagy az olyan partner, akiben megkapaszkodhat, aki a bajban is Ön mellett áll. Erről akkor se feledkezzen meg, ha ismét visszajutott a napos oldalra, és már nem szorul többé menedékre, támaszra.

Mérleg

09.24-10.23

Újra visszatér az élet körforgásába. Ismét élvezi, hogy emberek veszik körül, már egyáltalán nem bánja, hogy a barátai elhívják egy óévbúcsúztató partira. Szívesen tesz eleget a meghívásnak. Még az sem feszélyezi, hogy a partnere nem akar Önnel tartani. Hogy elnyerje bocsánatát és ne érezze mellőzöttnek magát, az együtt töltött órákat igyekezzen széppé, meghitté varázsolni, teremtsen romantikus hangulatot otthonukban.

Skorpió

10.24-11.22

Az év utolsó igazi munkanapja. Mert bár a szabadsága elfogyott, így a két ünnep között kénytelen lesz bemenni a munkahelyére, elnézve a szabadságolásokat, valószínűleg egyedül lesz bent. Így aztán most vegye elő az összes olyan ügyet, melyhez kollégái segítségére van szüksége, hogy legalább ezeket a feladatokat maga mögött tudhassa, és ne nyomassza Önt az ünnepek alatt. Ez a nap úgy repül el, hogy észre sem veszi.

Nyilas

11.23-12.21

Kerülje el a túlzott testi erőfeszítést. Eddig is túl sokat vállalt magára, most fogja rövidre a gyeplőt. Forduljon a háziorvosához, természetgyógyászához és alaposan vizsgáltassa ki magát még az ünnepek előtt. Jobb úgy belevágni az év végi pihenésbe, ha tudja, nincs komolyabb baj a fáradékonyság hátterében. A szerettei türelmét ne tegye feleslegesen próbára. Este feloldódást talál a szerelemben.

Bak

12.22-01.20

Mindenki szívesen veszi és elfogadja az Ön karmesteri szerepét. Most nincs helye és ideje a tétlenkedésnek, a semmittevésnek. Érzik az intései mögött az összerendezettséget, és a jól olajozott gépezet jól is működik. Nincs fennakadás. A hízelgést keményen elutasítja, ezzel megsebezve, de visszakozásra késztetve az illetőt. Köszönhetően a vas szigorának és a szervezettségnek, estére mindennel végez, elégedetten csukhatja be munkahelye ajtaját.

Vízöntő

01.21-02.19

Bár ez az utolsó munkanap a karácsonyi ünnepek előtt, lazításnak nincs helye. Ön egyébként sem szereti félbehagyni a dolgait, ma sem gondolja ezt másképp, így aztán ég a keze alatt a munka. Délután még előnyös üzleteket is köthet. Borítson fátylat a múltra, és ne kutassa tovább, hogy ki volt a hibás az elmúlt idők feszültségeiért. Örüljön és élvezze ki, hogy most sokkal harmonikusabb a kapcsolata.

Halak

02.20-03.20

A munkájára képtelen koncentrálni, sőt, az is előfordulhat, hogy türelmetlenségének köszönhetően az ünnepek előtti utolsó munkanapot szabadságolva tölti. Azonban semmi esetre sem adná át magát a pihenésnek, inkább minden kreativitását bevetve kutakodik új meglepetések után. Legyen belátóbb, és visszafogottabb, ha a boltosok már nem a legkedvesebb arcukat mutatják, hisz már ők is fáradtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!