Asztrológia

2012.10.21. 11:42

Napi horoszkóp – vasárnap 2012.10.21.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. Kos

03.21-04.20

Szeret küzdeni a szerelemért, ezért hiba volna, ha azonnal a karjaiba zuhanna. A játékot azonban a mézesmadzaggal nem szabad a túlzásba vinnie, mert különben elijedhet. De mindaz vonzza, amit nem tud azonnal megkapni. Bájos, bohókás körülrajongással kenyérre lehet kenni. Nem szabad elveszítenie a fejét, és szexisen kell kinéznie. Fekete színnel, sok csupasz bőrfelülettel meg lehet szelídíteni.

Bika

04.21-05.21

Ne okolja magát a történtekért. Nemcsak azért került sor erre a botrányos esetre, mert Ön hiszékeny, naiv ember. Önt egész egyszerűen átverték. Hitt abban, amit ígértek, hitt a szép szavaknak és a látszat cselekedeteknek és csúnyán ráfizetett. Több tanulsággal is számolnia kell, éppúgy, mint a kellemetlen következményekkel. Legközelebb kétszer is gondolja meg, kinek hisz és kinek is önti ki a szívét ilyen őszintén.

Ikrek

05.22-06.21

Kezdi más színben látni az ismerőseit, és ha korábban lelkesedett értük, vagy a közös programokért, akkor most néhány apró jel óvatosságra inti. Mindez hatványozottabb mértékben vonatkozik az érzelmi kapcsolatára, és az egyébként is gyenge kötelékek aligha viselik el a következő napok megpróbáltatásait. Eseménydús hétvége, mert rendkívüli képességekkel rendelkező emberek társaságába kerül, akiktől sokat tanul ugyan, de a most kibontakozó ismeretségei aligha lesznek hosszú életűek.

Rák

06.22-07.22

Még tart a csillagok kedvező állása, használja hát ki. Nem tud betelni a boldogsággal, amit a szerelme nyújt Önnek, olyan régen várta már ezt a lángoló érzést. Kedve támad az alkotómunkához, akármihez is nyúl, minden sikerül, még az is, amihez pedig egyáltalán nem is ért. Élvezi az életet, minden perc új és ismeretlen gyönyörűségekkel ajándékozza meg. Ossza meg az örömét és a boldogságát másokkal is.

Oroszlán

07.23-08.23

Ne mondja le a mai napra megbeszélt programot, vendégséget, csupán azért, mert nincs kedve elegáns ruhát felvenni. A társaság már régóta vár arra, hogy az Ön közismerten élvezetes történeteit meghallgathassa. Nekik tulajdonképpen nem fontos a kiöltözés. Csak Ön meséli be magának, hogy így illik megjelenni. Ha nagyon feszélyezve érezné magát, beszéljék meg máshol a találkozás helyszínét, legegyszerűbb az lenne, ha az otthonába invitálná meg őket.

Szűz

08.24-09.23

Ma minden a kívánsága szerint történik. Élvezheti a családja szeretetét, a gyermekei ragaszkodását, jelentkezhetnek a rég nem látott barátai vagy az iskolatársai. A mai napon még az sem kizárt, hogy párjával a kapcsolata új szakaszba lép, eljegyzéssel, házassággal pecsételik azt meg. Ne vonakodjék hát mindenben részt venni. Élvezze ki e remek nap minden percét, adja át magát a boldog hangulatnak.

Mérleg

09.24-10.23

Nem hajlandó a szeretteivel tartani. Magányra vágyik, arra, hogy se telefon, se váratlan látogatók ne háborgassák. Az állandó nyüzsgés mellett nem tud összpontosítani, pedig ma össze akarja szedni a gondolatait és reálisan felmérni az anyagi helyzetét. A számolás sohasem volt az erőssége, sokszor még a legnagyobb nyugalomban is téveszt, összezavarodik. Pedig valóban jó lenne, ha megtudná, hogyan is áll.

Skorpió

10.24-11.22

Sikeres és boldogító nap ez a mai. Úgy érzi, hogy az élettől mindent megkapott, amire csak vágyott: pénzt, rangot, megbecsülést, szakmai hírnevet. Ha eddig Ön is kételkedett önmagában, most helyreállt, megnőtt az önbizalma. Rendezetlen ügyei szinte maguktól megoldódnak. Ma a szerencse is rámosolyog Önre. Használja ki az alkalmat, éljen a lehetőséggel. De a pihenésről sem szabad azért megfeledkeznie.

Nyilas

11.23-12.21

A legtöbb Nyilas jegyben születettnek ez a vasárnap csendben, megelégedettségben, békében telik. Nincs ez másképpen Önnel sem. Az igazsághoz persze az is hozzátartozik, hogy Ön mindent megtett ennek érdekében, nyugodtan elégedett lehet önmagával. Pihenjen, kapcsolódjon ki, tegyen a mai napon mindent a maga kedvére, szórakozására. Hagyja, hogy a családja elkényeztethesse, a tenyerükön hordozzák.

Bak

12.22-01.20

Meglepő, hogy a munkahelyén „kisjelenetet” rendez. A nagyra ma nem futja az erejéből és a színészi képességeiből. De ez is kellően zajosra sikeredik. A kiváltó ok, hogy a szeme láttára aláznak meg valakit, oly erősen felháborítja, hogy üvöltözni kezd. Helyénvaló ugyan a felháborodása, csak éppen egyáltalán nem biztos, hogy a legjobb megoldást választotta ahhoz, hogy a véleményének hangot adjon.

Vízöntő

01.21-02.19

Nem vitás, hogy most valaki mellett le kell tennie a voksát, valaki mellé oda kell állnia. Nehéz a választás, hiszen mindkettőjüket régóta ismeri és tisztában van a jó és a rossz tulajdonságaikkal is. Ne a pillanatnyi érdekeket tartsa szem előtt a választásakor, hanem próbáljon meg a távolabbi jövőbe nézni. A rövidebb távon nagyobb, de bizonytalan előnyöket ne részesítse előnyben a hosszabb távú, megbízhatóbbakkal szemben.

Halak

02.20-03.20

Úgy érzi, mintha nagy nyomás alól szabadult volna, és roppantul élvezi, hogy végre fellélegezhet. Így már sokkal könnyebb, sokkal inkább érdemes élni – gondolja magában. Használja ki az erőket, amelyek szárnyakat adnak Önnek, most vágjon bele mindenféle alkotómunkába. Kár lenne, ha megint elaprózná magát. Este élvezni fogja, hogy az érdeklődés középpontjában áll, és hogy annyian csodálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!