Áruházi hústolvajokat fogtak Miskolcon

Akt.:
Áruházi hústolvajokat fogtak Miskolcon
Mezőkövesd, Miskolc, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. október 7-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. október 7-én három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság B. Győző 29 éves ózdi és G. Laura 25 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személyeket 8 óra 15 perckor az egyik miskolci áruházban különféle hústermékek eltulajdonítása közben érték tetten az üzlet biztonsági őrei, akik a rendőrök kiérkezéséig visszatartották a tolvajokat. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A mezőkövesdi rendőrök további egy személlyel szemben szintén tulajdon elleni szabálysértés (bolti lopás) elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fentieken túlmenően a miskolci rendőrök egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött férfit fogtak el és vettek őrizetbe. V. Zsolt 31 éves miskolci lakos ellen korábban a Miskolci Törvényszék lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy halállal és két személyi sérüléssel végződő közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s