Árpa Attila milliókat kap Bruce Willistől

Árpa Attila milliókat kap Bruce Willistől
Borsos fizetést kap Árpa Attila a Die Hard 5 forgatásaiért. A magyar színész információink szerint napi 150–200 ezerért játssza el Bruce Willis egyik ellenfelét, az orosz rosszfiút.

 

A Budapesten forgó Die Hard – Drágább, mint az életed című szuperprodukcióban több hazai sztár is feltűnik majd. Szerepet kapott Árpa Attila, Növényi Norbert, Oszter Sándor, Ganxsta Zolee és Budai Zsuzsi volt szépségkirálynő is – írja a Borsonline.hu.

A Bors birtokába jutott információk szerint a kiemelt statisztaként szereplők, így például Árpa Attila is, több százezres gázsit kapnak a produkciótól.
– Körülbelül 150–200 ezer forint lehet az, amit naponta megkapnak azok a szereplők, akiknek kiemelt statisztaként nem csak tömegjelenetük van – tudtuk meg az egyik neve elhallgatását kérő stábtagtól. Árpa Attilát több mint húsz forgatási napra szerződtették, így nem nehéz kiszámolni, hogy ezen a nyáron körülbelül négymillió forint üti a markát. A magyar sármőr feladata lesz, hogy az orosz rosszfiúk oldalán John McClane ellen harcoljon a budapesti utcákon.

A Bors megkereste Árpa Attilát is, aki szerződésére hivatkozva semmit nem akart elárulni a gázsijáról.  A cikk folytatása itt >>>