Árokparti rablás Hejőpapiban

Hejőpapi, Tiszaújváros – Őrizetben vannak azok a támadók, akik, a megalapozott gyanú szerint Hejőpapiban, egy helyi férfit megtámadtak és erőszakkal elvették készpénzét és mobiltelefonjait.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság F. Antal 20 éves hejőpapi lakossal és 17 éves fiatalkorú társával szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. november 21-én 19 óra körüli időben Hejőpapiban, a Kossuth utcában hátulról megtámadták a hazafelé igyekvő sértettet, majd egyikük erőszakkal elvette az árokba zuhant férfi közel 30 000 forintját és mobiltelefonjait.

A sértett csak másnap tett bejelentést a rendőrségen, majd a nyomozók rövid idő alatt azonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit és fiatalkorú társát.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett terheltekkel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozásra.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –