Sport

2015.09.22. 13:46

Nemzetközi lesz a harmadik Disznókő Futókör terepfutó verseny

Budapest, 2015. szeptember 22., kedd (MTI) - Harmadik alkalommal rendezik meg a Disznókő Futókör terepfutó versenyt október 11-én a világörökség részét képező Tokaj-Hegyalján.

Budapest, 2015. szeptember 22., kedd (MTI) - Harmadik alkalommal rendezik meg a Disznókő Futókör terepfutó versenyt október 11-én a világörökség részét képező Tokaj-Hegyalján.Lengyelországból már érkezett nevezés a viadalra, de a szervezők Szlovákiából és Romániából is számítanak résztvevőkre.

A versenyt - amint az az MTI-hez eljuttatott közleményből kiderül - egy 5,2 kilométeres, 150 méter szintemelkedésű, kezelt szőlődűlőn és erdei utakon át vezető körpályán rendezi meg idén a miskolci Marathon Club SE.

A 2013 óta sorra kerülő viadalon három egyéni és egy váltó versenyszám közül választhatnak az indulók: az 5,2 kilométeres (1 kör), a 10,4 kilométeres (2 kör) és a 20,8 kilométeres (4 kör) táv közül utóbbira négytagú váltók is nevezhetnek. Az egykörös távot családok túrázva is teljesíthetik.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!