Árokba hajtott egy autó az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál

Kiskunfélegyháza, 2015. július 4. Helyszínelők dolgoznak 2015. július 4-én az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kiskunfélegyháza közelében, ahol egy bolgár rendszámú gépjármű eddig tisztázatlan okból letért az úttestről és hajtott árokba. A balesetben a kocsi egyik utasa a helyszínen életét vesztette és többen is megsérültek.
Kiskunfélegyháza, 2015. július 4. Helyszínelők dolgoznak 2015. július 4-én az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kiskunfélegyháza közelében, ahol egy bolgár rendszámú gépjármű eddig tisztázatlan okból letért az úttestről és hajtott árokba. A balesetben a kocsi egyik utasa a helyszínen életét vesztette és többen is megsérültek. - © MTI Fotó: Donka Ferenc
Kecskemét, 2015. július 4., szombat (MTI) – Egy ember meghalt és többen megsérültek abban az autóban, amely árokba csapódott az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kiskunfélegyháza közelében szombaton kora délután – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Árvai Edina elmondta: a bolgár rendszámú gépjármű a sztráda 112-es kilométerszelvényében eddig tisztázatlan okból tért le az úttestről és hajtott árokba. A balesetben a kocsi egyik utasa a helyszínen életét vesztette és többen is megsérültek – tette hozzá.

A szóvivő jelezte: az érintett útszakaszon jelenleg rendőri forgalomirányítás mellett csak a belső sávon halad a forgalom.

– MTI –
hirdetés


hirdet�s