Árnyak a ködben – nem művészfilm, hanem focimeccs volt Kövesden

Akt.:
A tévénézők ennyit láthattak a vasárnapi Mezőkövesd - Budaörs meccsből
A tévénézők ennyit láthattak a vasárnapi Mezőkövesd - Budaörs meccsből - © Fotó: Trollfoci
Miskolc – A labdarúgó NB II 13. fordulójában a Budaörs gárdáját fogadta a Mezőkövesd Zsóry FC vasárnap délután. A nézők a helyszínen és a tv-ben kövesdi vereséget láthattak. Illetve a ködtől nem láthatták.

A Mezőkövesd Zsóry FC – Budaörsi SC (0-2) meccs sok szempontból emlékezetes marad sokáig. Egyrészt a meccs után lemondott Benczés Miklós vezetőedző, de igazán ilyen már előfordult a sporttörténelemben. Az viszont már ritka, hogy a nézők a meccsből alig láttak valamit, mert akkora köd volt a pályán. Azt kiemelte Benczés is a nyilatkozatában, hogy „nagyon keveset láttam a találkozóból, az első félidőnek a hetven százalékát és a gólt sem. Kicsit furcsa úgy belenyúlni a mérkőzésbe, hogy a köd miatt nem látom, mi történik a pályán a játékosaimmal és szintén nem látom azt, amiért vállalom a felelősséget.”

Aki a tv-ben szerette volna megnézni a meccset az sem járt sokkal jobban, mert inkább csak sejteni lehetett mi zajlik a pályán (szerencsére a Trollfoci meg is örökítette a pillanatot). Leginkább az egész egy izlandi művészfilmre emlékeztette a nézőket, nem pedig egy focimeccsre. Biztos van akinek ez is bejön…

– sothis –