Aranyosi Peti: ha Shakespeare láthatta volna…

Aranyosi Péter a diósgyőri szurkolók gyűrűjében
Aranyosi Péter a diósgyőri szurkolók gyűrűjében - © Fotó: Juhász-Léhi István
Miskolc – Mint ahogyan előzetesen ígérte, hazajött és a Diósgyőri Stadionban, az egykori “Napos oldalon” szurkolt kedvenc csapatának barátaival a Miskolcról elszármazott humorista, Aranyosi Péter is.

“Azt mondták a kedves barátaim a meccs után, hogy a következő szezonban lehetnék én a kabalaállat, mert akkor nyerünk. Mondtam, hogy döntsék el, hogy kabala, vagy állat…” – utalt arra Aranyosi Peti, hogy közel 9 ezer néző előtt – köztük vele – 6-1-re nyert a bajnok Diósgyőr az NB II Keleti csoportjának utolsó előtti fordulójában. “Ha ezen múlna…”

Péter elárulta, hogy nem számított öt gólos különbségre, de…

 “…mivel a diósgyőri Guardiola, Benczés Miki – igaz neki szerencsére több haja van – nagyon összerakta a csapatot, bíztam benne, hogy láthatunk gólokat! Láttunk is, nem is akármilyen parádés megmozdulásokat. Azt azért megjegyezném, hogy a vendégek szimpatikusak voltak és nem azért, mert kaptak egy hatost. Tényleg játszottak, de hát a második félidőre ők is beláthatták; ez Diósgyőr, itt ma senki, csak mi nyerhetünk! Néhány játékosuk biztos, hogy még nagypapa korábban is mesélni fogja a ceglédi kiskocsmában, hogy milyen meccset játszott a DVTK-val. Egyébként felejthetetlen nap és éjszaka volt: a meccs után természetesen ott voltunk a Városház téren és nyugodtan kijelenthetem, hogy ha láthatta volna Shakespeare a miskolci erkélyjelenetet, akkor azt most átírná a Rómeó és Júliában. Remélem, hogy az NB I-ben még több meccsen szurkolhatok majd a helyszínen a fiúknak!”


DVTK: Tavaly még temették, de van jövője

A Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának szombat éjszakai látogatása a Városházán.

A diósgyőri fieszta fotókon és videókon

A diósgyőri szurkolók a csillagokat is lehozták volna szombaton este az égről. Örömmámorban úszott a piros-fehér drukkerhad. Nézze meg a fotókat és a videókat a fergeteges diósgyőri fiesztáról!

Élőkép a DVTK Stadionban

A diósgyőri ultrák ezúttal se hazudtolták meg önmagukat és varázslatos élőképet prezentáltak a DVTK bajnokcsapatának a tiszteletére. 

Bajnokavatás a Diósgyőri Stadionban

Tűzijátékkal ünnepelték a DVTK bajnoki címét a Diósgyőri VTK vs. Ceglédi VSE találkozó után.

Diósgyőri VTK vs. Ceglédi VSE percről percre

A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 29. fordulójában a már bajnok DVTK a kiesés ellen menekülő Cegléd csapatát fogadta. A mérkőzésről élőben tudósítottunk.