Aranyat érő Ezüstbojtár egy helyi nyugdíjasnak

Barkó Imréné Bódor Edittel
Barkó Imréné Bódor Edittel - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Egy debreceni nyugdíjas vásárolta meg tízezredik belépőt a Nagyerdei Szabadtéri Színház előadására csütörtökön délután, ezért különleges ajándékokkal kedveskedett neki a szervező Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.

Ilyen szerencsém még életemben nem volt – mondta meghatottan a debreceni Barkó Imréné, akinek az Ezüstbojtár zenés játékának magyarországi ősbemutatójára érvényes jegye további két előadásra szóló belépőket és ajándéktárgyakat jelentett. Bódor Edit ügyvezető elmondta: a Nagyerdei Szabadtéri Játékok 23. évada június 10-én startolt el. Tavaly pont a hónap végére sikerült elérni a tízezredik vásárlót, most viszont nyolc nappal korábban sikerült elérni ezt a számot. – Ez annak egyfajta visszaigazolása a nézőink részéről, hogy a szabadtéri színpad az ország kulturális brand-je lett és az egyik legjobb hazai szabadtéri színház az előadó-művészeti produkciók programkínálata tekintetében – hangsúlyozta.

a-tizezredik-volt-nyert-3

Az idei programsorozatban 11 vendégtársulat 15 produkciójában – a Főnix Rendezvényszervező saját bemutatóival együtt – összesen 20 nagyszínpadi előadás látható. A zenei kínálatban 8 produkció szerepel.

HBN