Arany ember musical ősbemutató Komáromban

Pénteken mutatja be a komáromi Magyarock Dalszínház Jókai Mór: Az arany ember című regényéből készült musicalt. Az ősbemutatót a társulat 5. születésnapjához kapcsolódva tartják az író szülővárosában.

Az arany ember musicalváltozatának színpadi librettóját Vizeli Csaba, a Magyarock Dalszínház alapítója írta. A darab zenéjét Másik Lehel szerezte, a dalszövegeket pedig közösen írták – tájékoztatta a Független Hírügynökséget Vizeli Csaba, aki egyben a darab rendező-producere is.

A csaknem három órás előadás produkciós partnere a Musical Színház. A főbb szerepekben ismert művészeket láthat a közönség. Tímár Mihályt Forgács Péter, Terézát Nagy Anikó, Ali Csorbadzsit Bardóczy Attila, Zsófiát Juhász Róza, Athalie-t pedig Bodnár Vivien jeleníti meg. A darab több mint 200 jelmezét Kemenes Fanni tervezte – közölte Vizeli Csaba.

Az előadást még két estén játssza a társulat a komáromi Monostori Erődben, szombaton és vasárnap este. Augusztus 17-én és 18-án a Szentendrei Teátrumban adják elő az új magyar musicalt.

Bővebb információ a darabról a: www.azaranyember.extra.hu oldalon olvasható.