Áramütés miatt halt meg egy férfi Miskolcon

Akt.:
Illusztráció - Áramütés miatt halt meg egy férfi Miskolcon az utcán
Illusztráció - Áramütés miatt halt meg egy férfi Miskolcon az utcán
Miskolc – Vizsgálják az eset körülményeit, és, hogy van-e felelőse a rendkívüli halálesetnek.

Szerdán gyors egymásutánban érkezett két telefon a segélyhívó központba Miskolcról ugyanazon eset kapcsán. Egy autós arról tett bejelentést, hogy látott egy férfit összeesni a Szentpéteri kapuban, a város határában lévő benzinkút mellett, de rögtön utána jött a segélyhívás a kútról is, hogy áramütést szenvedett egy férfi. A mentőktől kapott tájékoztatás szerint a kiérkező kollégáik nem találtak életjeleket a férfin, így azonnal elkezdték az újraélesztését, amely azonban sajnos nem járt sikerrel.

Úgy tudjuk a 37 éves megyaszói férfi villanyszerelési munkákat végzett a kúton több méter magasban egy létrán, eközben szenvedett áramütést, ami miatt leesett.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságtól kapott tájékoztatás szerint a Miskolci Rendőrkapitányság egyelőre általános közigazgatási eljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja a haláleset körülményeit, amely azt is hivatott megállapítani, hogy van-e felelőse az esetnek.

ÉM-HI


Illusztráció - Belefulladt egy úszó a Muhi-tóba
Muhi, Ónod - Fiatal ónodi férfi, ismeretlen okokból fulladt meg az Ónod és Muhi között található bányatóban. Szombaton este egy 35 éves, ónodi fiatalember 17 óra körül úszni indult és estére megtörtént a tragédia. A bejelentés után 23.40-kor találta meg a holttestét a tó középső részén a Spider M...

Előkerült a kistokaji tónál eltűnt férfi holtteste
Miskolc - Megtalálták kedden a Spider Mentőcsoport búvárai annak a negyven feletti, miskolci férfinak a holttestét, aki még szombaton tűnt el a Kistokajban a bányatónál. Úgy tudjuk a férfi a barátaival ment a tóhoz, ahol alkoholt is fogyasztottak a szemtanúk szerint és sokat hangoskodtak. A férfi...