Áramlopások, kábeltévé-lekötések Ózdon

Ózd – Az illegális áramszerzést, a környezet tisztán tartását, és több család életkörülményeit vizsgálták az összevont bejáráson, amelyet Ózd két városrészében tartottak. Az eseményen az önkormányzat képviselői mellett az ÉMÁSZ, a rendőrség, a városi rendészet, a gyermekjóléti szolgálat dolgozói is részt vettek. Lakossági bejelentésre kezdeményezték az ellenőrzést.

Tartó Lajos, Szenna és Uraj-Susa képviselője elmondta: a szennai Egressy Gábor úton először volt ilyen bejárás, ahol elsősorban az áramlekötésekre, és az esetleges illegális beköltözésekre voltak kíváncsiak a hatóságok. A szakemberek szerint az ingatlanokban élő kiskorúak egyetlen esetben sem voltak veszélyeztetve, csupán fűtésproblémájuk volt. Szükség esetén azonban a család tud hová menni a hideg napokra.

Hódoscsépány volt a másik helyszín, ahol már korábban is tartottak ellenőrzéseket. A peremkerületi városrészben ismét elszaporodtak az áramlopások, és a kábeltévé-lekötések – tudtuk meg.

ÉM-ME

Címkék: , , ,


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s