Kettő helyett három továbbjutó duó

Akt.:
Kettő helyett három továbbjutó duó
Az Észak-Magyarország napilap szépségversenyére olyan anya-lánya párosok jelentkezését várták, akik bővében vannak asszonyi bájnak, lányos szépségnek, esetleg ezek keverékének. 

A 38 jelentkező páros közül a szerkesztőségünk tagjaiból (4 nő és 4 férfi) álló „előzsűri” kiválasztotta az általa legvonzóbbnak ítélt 8 duót. Ők már biztos résztvevői a döntőnek: május 13-án, 15 órakor a Miskolc Plaza első emeletén színpadra léphetnek, hogy élőben is megmutathassák bájaikat a zsűri előtt. De két hely még kiadó. A versenyünkre benevezett anya-lány párosok közül két duó sorsáról a Borsod Online látogatói dönthetnek. A közönség szavazás első két helyezettje szintén résztvevője lesz az élő döntőnek. Szavazni május 2., 14 órától május 9., 12 óráig lehet. Minden döntőbe jutott páros értékes nyereménnyel gazdagodva térhet haza. A verseny fődíja egy 300 000 Ft értékű utazás – az Andromeda Travel felajánlásában – Görögországba az Olymposz Riviérára.

Korhatári megkötés csupán annyi volt, hogy a leány életkora 16 és 29 év között legyen. A 38 jelentkező páros közül az Észak szerkesztőségének tagjaiból (4 nő és 4 férfi) álló „előzsűri” kiválasztotta az általa legvonzóbbnak ítélt 8 duót. Ők már biztos résztvevői voltak a döntőnek: május 13-án, 15 órakor a Miskolc Plaza első emeletén színpadra léphetnek, hogy élőben is megmutathassák bájaikat a zsűri előtt. De két hely még kiadó volt. A versenyre benevezett anya-lány párosok közül két duó sorsáról a Borsod Online látogatói dönthettek szerda délig. Időközben az egyik – már korábban továbbjutott – páros egyéb elfoglaltságára hivatkozva lemondta a fináléban való szereplést, ezért a meghirdetett kettő helyett – a voksolás eredménye alapján – három duó jutott a vasárnapi döntőbe: Oldal Ferencné (50), Oldal Kata (20) – Tolcsva; Máté Kiss Andrea (41), Nagy Viktória (23) – Miskolc és Elekné Kovács Ibolya (51), Elek Melinda (22) – Ózd.

A döntő részvevői (sorszám szerint):
1. Surányi Lászlóné (47), Surányi Nóra (22) – Szikszó
2. Kissné Szigetvári Barbara (42), Kiss Kamilla (16) – Miskolc
3. Kocsombáné Recsó Erzsébet (41), Kocsomba Ivett (22) – Bodrogkeresztúr
4. Hevér Gabriella (39), Kosztrub Nikolett (18) – Miskolc
5. Sárosi Natália (35), Lipták Fruzsina (17) – Sajóbábony
6. Pogány Ildikó (48), Reidl Edina (19) – Miskolc
7. Törőcsik Emese (39), Simon Klaudia (17) – Kondó
8. Oldal Ferencné (50), Oldal Kata (20) – Tolcsva
9. Máté Kiss Andrea (41), Nagy Viktória (23) – Miskolc
10. Elekné Kovács Ibolya (51), Elek Melinda (22) – Ózd

Jöjjenek el az élő döntőre, szavazzanak, és nyerjenek!

A 10 döntős közül a közönségdíjas páros sorsáról olvasóink és a rendezvényre kilátogatók dönthetnek az Észak-Magyarországból kivágott szavazólap illetve a helyszínen átvehető voksoló szelvények segítségével. A szavazólapok az újság csütörtöki, pénteki és szombati számaiban jelennek meg. A szavazás módja: szavazólapon jelöljön be egyetlen párost, és adja azt le a verseny helyszínén (május 13-án, 15 órakor a Miskolc Plaza) az Észak-Magyarország standján. A szavazók között 5 db 3 fős szállást (Görögország – Makrygialos üdülőhelyére), 1 db három részes gyapjú ágynemű garnitúrát, 20 db mozibelépőt (Cinema City szabadjegyek) és északos ajándéktárgyakat sorsolunk ki. A sorsoláson csak a helyszínen jelenlévők vehetnek részt!