Interjú: Antonyo

Akt.:
Interjú: Antonyo
Miskolc – Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a magyar élvonalból Dj Antonyo volt, aki minden aktuális információt megosztott a miskolci hallgatókkal.


Szabi: Hogyan teltek az utóbbi hónapok Anti?

Antonyo: Nem panaszkodom,végre itt a nyár amit már nagyon vártam,hiszen ilyenkor még több a szabadtéri buli aminek mindig megvan a maga varázsa. Számomra a nyár legnagyobb bulija a Balaton Soundon lesz, ahol a Music FM sátorban pénteken és szombaton is én keverem a legjobb elektronikus zenéket, emellett hétvégenként a Morrisosn’S Ligetben is rezidens vagyok, ezekre a munkákra pedig nagyon sokat kell készülni. Az elmúlt hetekben a fellépéseken kívül sokat stúdióztam és elkészült egy új dal ami nem más mint
“Antonyo & Fatima – 100% Pure Love” A Fekete Vonatból ismert Fatimával dolgoztunk együtt,és szerintem nagyon jól sikerült a végeredmény,a közönség pedig minden buliban amikor játszom a nótát mindezt vissza is igazolja.De hamarosan készül egy remix is Zsak & Herr Spiegel – Te Quiero c. dalára szóval hamarosan ezzel is találkozhat a közönség egy Antonyo buliban.

Szabi: Néha biztos érnek fura vagy vicces dolgok a fellépések alatt, mesélj picit ezekről?

Antonyo: Az eset,ha jól emlékszem pont itt Miskolcon történt velem..Fellépésem végén egy egészen különleges kéréssel állt elém egy leányzó:
azt kérte, hogy adjam neki a dedikált Converse cipőmet. Nagyon lelkesnek látszott, úgyhogy levettem a csukát a lábamról, aláírtam és odaadtam neki.
Rám nézett és megkérdezte, mit kezdjen egy fél pár cipővel, ezért a másikat is odaadtam neki. A barátaim jól kiröhögtek, hogy elmentem pénzt keresni, és végül mezítláb kellet hazakullognom.” Lassan 20 éve vagyok a szakmában ez csak 1 story volt,de megannyi élmény ért már amit talán egyszer egy könyvben is megírhatnék.

Szabi: Egyéb tervek?

Antonyo: Igazán nagy tervek nincsenek.Önálló dalok megjelenése valamit egy videóklippet szeretnék a Supernatural lover-ra hátha a zenei tv csatornákon is megjelenik majd a nóta,
és így még több embert elér. A Nyár pörgős lesz,én pedig minden percét meg akarom élni,így most csak erre koncentrálok.
Remélem sok mindenkivel találkozom valamelyik fesztiválon vagy egyéb buliban.

Szabi: Köszönöm Anti!

Antonyo: Én köszönöm Szabi és Kellemes Nyarat Neked és a kedves hallgatóknak/olvasóknak is.