Antenna Hungária: augusztus közepétől a MinDig TV kínálatában látható az Izaura TV

Akt.:
Antenna Hungária: augusztus közepétől a MinDig TV kínálatában látható az Izaura TV
Budapest – A TV2 Csoport és az Antenna Hungária Zrt. közötti hosszú távú együttműködés eredményeként idén három új csatornával bővül a MinDig TV ingyenes kínálata, elsőként augusztusban az Izaura TV indul el – közölte a két társaság kedden az MTI-vel.

Az augusztus 14-én este induló telenovella-csatornán a világ szerelmes, drámai és történelmi sorozatainak legjobbjait nézhetik majd romantikus műfaj kedvelői. Az Izaura TV a 10. programhelyen lesz elérhető – közölte az Antenna Hungária Zrt. A TV2 tájékoztatása szerint az Izaura TV-n a régi klasszikusok mellett – mint a ’90-es évek egyik sikerszériája, a Vad angyal – országos premierek is láthatók majd, így például Az éjszaka királynője című török sorozat, amelyben a Szulejmán népszerű sztárjával, a Hürremet alakító Meryem Uzerlivel találkozhatnak a nézők.

Az Izaura TV megjelenése mellett a MinDig TV Extra fizetős kínálatába pedig a TV2 Csoport portfóliójába tartozó további új csatornák is bekerülnek. Elsőként a nagy sikerrel indult filmcsatornát, a Mozi+-t láthatják majd a nézők, amely a MinDig TV Extra alapcsomagjában lesz elérhető augusztus 1-jétől – közölte a TV2 Csoport.

A TV2 Csoport programigazgatója májusban, a Media Hungary konferencián jelentette be, hogy hamarosan új kábelcsatornákat indít a társaság: Izaura TV néven telenovella-adót indítanak, új gasztrocsatornájuk a Chili TV lesz; elindul Zenebutik, a Joy TV életmód-csatorna, jön a meséket kínáló Kiwi TV, a FEM3-at Prime TV néven pozícionálják át, a PRO4 M+ néven “elképesztő mennyiségben vásárolt” mozifilmeket kínál, valamint később bejelentenek még két csatornát.

– MTI –
hirdetés


hirdet�s