Annácska öngyilkosságot kísérelt meg

Annácska
Annácska
Az RTL Klub egyik riporterét hívta fel Kelemen Anna azzal, hogy felvágta ereit egy ollóval. A tévés azt hitte, csak viccel a szőke bombázó…

– Felvágtam az ereimet egy ollóval – mondta el a telefonba Annácska a riporternek, akivel egyébként majdnem napi kontaktusban volt, sűrűn készítettek ugyanis anyagokat együtt. - Ugye csak viccelsz? - hitetlenkedett a tévés szakember, de biztos, ami biztos, kihívta a mentőket Anna címére.

– Az inakat is megsértette Annácska, de szerencsére megmentették. A karját nem tudja egyáltalán használni, egy fotózást is le kellett mondania – mesélte még az események hatása alatt a tévés.

Állítólag nem ez volt az első öngyilkossági kísérlete és segélykiáltása a gyakran magyar Paris Hiltonként aposztrofált szőkeségnek. Egy ízben a nyolcadik emeletről akarta levetni magát.

Steiner Kristóf, a VIVA zenei csatorna műsorvezetője - aki baráti kapcsolatban volt a botrányhősnővel - így nyilatkozott az RTL Klubnak: – Sajnos ezt borítékolni lehetett. Annácska egyébként egy sokkal értékesebb ember, mint azt sokan gondolják. Láttam egy félig kész könyvet, amit ő írt, és higgyék el, nagyon jó. Anna egy önpusztító személyiség. Rossz mindig aggódni egy emberért, akit  kedvelünk - mondta szomorkás hangon Kristóf.

Névjegy:
Születési név: Kelemen Anna
Születési idő: 1980. január 15.
Magasság: 170 cm
Szeme: barna
Súlya: 50 kg
Csillagjegye: bak
Az év Playmatje 2. helyezettje – 2005-ben
Érdekesség: Csodállja Medveczky Ilona idomait, rá szeretne hasonlítani idősebb
korában

Állítólag magánéleti problémák állnak az elsőre meglepő tett mögött: a szókimondó, polgárpukkasztó viselkedéséről elhíresült magyar szexikon magányos, barátok nélkül maradt, és – ami valószínűleg a fő ok – szerelmi bánata van…

Kapcsolódó cikkek:

Győzike Kelemen Annácskát fűzimon 15:03
Győzike mindent elkövet, hogy az RTL Klub újra képernyőre tűzze showját. A salgótarjáni azt vette a fejébe, hogy Kelemen Annát beköltözteti otthonába. Természetesen Bea asszony ezt nem hagyta szó nélkül.

Pornófilm Kelemen Annácskávalmon 13:04
Az ex-playmate két évvel ezelőtti filmje rejtélyes módon most lát napvilágot, Annácska szerint pont akkor, amikor már kezdene egyenesbe jönni…