Anna Nicole Smith holttestét elindították a Bahamákra

Anna Nicole Smith, egykori Playboy-modell holttestét pénteken egy magánrepülőgéppel elindították Floridából a Bahama-szigetekre, ahol a hozzátartozók és a legközelebbi ismerősök szűk körében temetik el fia mellé. Előtte három héten át tartott a jogi huzavona akkörül, hogy ki és hol temetheti el a sztárt.

Anna Nicole Smith február 8-án halt meg 39 éves korában Floridában. Azóta barátja, anyja és volt barátja azon vitatkoztak, hogy ki kapja meg a holttestet, és kié legyen Smith Dannielynn nevű öthónapos kislányának felügyelete, aki egyszer megörökölheti a dúskeblű Playboy-nyuszi százmillióit. Smith fia húszéves korában szeptemberben halt meg, néhány nappal azután, hogy anyja megszülte a vitatott apaságú kislányt.

Anna Nicole Smith gyászszertartásán körülbelül háromszázan lesznek várhatóan: az eddigi hírek szerint “mindent felülmúló” lesz a ceremónia, többezer rózsaszín virággal beborított ravatallal és a modell kedvenc zenéivel. A temetésen viszont csak harmincan vehetnek részt.

A gyászszertartás azonban nem jelenti azt, hogy Smith békében nyugodhat: anyja, Virgie Arthur állítólag mindent megtesz azért, hogy az ex-modell texasi szülőhelyére vitesse át koporsóját.

Még mindig nem tudni, hogy mi okozta Anna Nicole Smith halálát: ezt a floridai halottkém jövő héten hozza nyilvánosságra.

Smith 1994-ben ment hozzá J. Howard Marshall texasi olajmágnáshoz, akkor a férfi 89, a modell pedig 26 éves volt. A milliomos a következő évben,1995-ben meghalt, Smith azóta egyfolytában pereskedett férje vagyonáért.