Borsodnádasd hírei

2016.06.04. 21:39

„Csapatunk magabiztosan hosszabbította meg a tagságát a megyei elitben”

Borsodnádasd, Miskolc - A labdarúgó Heves Megyei I. osztály 30. fordulójában hazai pályán szerepelt a Borsodnádasd szombaton.

Borsodnádasd, Miskolc - A labdarúgó Heves Megyei I. osztály 30. fordulójában hazai pályán szerepelt a Borsodnádasd szombaton.

Borsodnádasd – Detk 2-2 (0-2)

Borsodnádasd, 100 néző. V.: Szigetvári.

Borsodnádasd: Csák – Horváth, Ambrus, Juhász, Szabó S. (Lázár), Tankó, Gyárfás, Szabó M., Tóth, Váradi (Hágen), Halász. Edző: Zimmermann Tamás.

Detk: Bukta – Herpai, Molnár, Kernács, Farkas O., Kökény (Kiss), Ivony, Farkas R. (Kernács), Tóth, Palik, Sári. Játékos-eduző. Farkas Ruidolf.

G.: Szabó M., Halász, ill. Kökény, Ivony. Jók: Csák, Gyárfás, Szabó M., ill. Molnár, Farkas O., Ivony.

Vincze László szakosztályvezető: - Labdarúgó csapatunk magabiztosan hosszabbította meg a tagságát a megyei elitben. Köszönet jár több embernek - talán a legtöbb Kormos Krisztián polgármester úrnak - illetve Tankó Roland elnök úrnak - és mindenkinek aki egy picit is segített bennünket.

Farkas Rudolf: - Gratulálok a hazai csapatnak a bentmaradáshoz. Köszönjük a detki önkormányzatnak az egész éves támogatásért.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!