Amy Winehouse ismét kórházban

Kórházba szállították hétfő este Amy Winehouse-t Londonban – jelentette az AFP és a USA Today amerikai lap. A brit énekesnő rosszul lett, de állapota állítólag stabil.

“Este 8 óra 40 perckor kapuk az értesítést, hogy egy nő rosszul lett Észak-Londonban” – mondta a londoni mentőszolgálat szóvivőnője hozzátéve, hogy rohammentőt küldtek a címre, és a beteget kórházba szállították.

A londoni University College Kórház szóvivője szerint az intézmény sürgősségi osztályára szállították be Amy Winehouse-t. A Grammy-díjas énekesnőnek bent kellett töltenie az éjszakát, de kedden már akár távozhat is, ha jól lesz. Sorsáról azonban csak reggel döntenek az orvosok – figyelmezetett a szóvivő.

A drogfüggőségéről is ismert Winehouse szóvivője, Chris Goodman szerint egy otthon beszedett “gyógyszerre rosszul reagált a szervezete”, ezért vitték kórházba, és az orvosok tanácsára maradt bent megfigyelésre.

Legutóbb a múlt hónapban került kórházba Amy Winehouse, miután otthon összesett. Röviddel később az apja, Mitch Winehouse azt nyilatkozta, hogy a lánya tüdőtágulat egy korai stádiumában van, amelyet a mértéktelen dohányzás és crackszívás okozott, és “lassú, fájdalmas halál vár rá, ha nem változtat gyökeresen az életvitelén” – emlékeztet az USA Today című lap.