„Élveztük a játékot, felszabadultan játszottunk”

Akt.:
Magabiztosan nyert a Aluinvent-DVTK a PINKK Pécsi 424 ellen
Magabiztosan nyert a Aluinvent-DVTK a PINKK Pécsi 424 ellen - © Fotó: dvtk.eu
Miskolc – A bajnoki rájátszás 5. helyéért vívott mérkőzésen az Aluinvent-DVTK magabiztosan a PINKK Pécsi 424 csapatát fogadta szombaton.

Női Kosárlabda NB I-A csoport, rájátszás az 5. helyért

Aluinvent-DVTK – PINKK-Pécsi 424 85-51 (22-13, 16-15, 27-8, 15-15)

Miskolc, Generali Aréna 200 néző. Játékvezetők: Pozsonyi László, Balogh Gyula, Goda László.

DVTK: Nagy D. 22/15, Fontenette 4, Raksányi 9/9, Zele 5, Melnika 10. Cere: Brewer 7/3, Peckova 2, Szabó 9/3, Bach 8, Vukov 5/3, Kiss A. 4, Aldazabal. Vezetőedző: Ambrus Erzsébet.

PINKK: Gémes-Sarok 18/9, Sánta 7, Séra 4, Ruják 8/3, Zsilinszki 10/3. Csere: Kovalcsik 4, Raus, Bíró. Vezetőedző: Laczka Miklós.

Ambrus Erzsébet: Az elmúlt napokban másfajta mérkőzésre készültünk, a PINKK teljes keretére számítottunk. Közvetlenül a mérkőzés előtt voltak kétségeim, hogy a saját csapatom könnyedén fogja venni a mérkőzést, de szerencsére ez nem valósult meg. Olyan dolgokat tudtunk gyakorolni, amire szükség lehet élesebb meccsen. Élveztük a játékot, felszabadultan játszottunk. További pozitívum, hogy mindenkit pályára tudtam küldeni és ez a jövőben a csapategység szempontjából fontos lehet.

Laczka Miklós: Jó dobóformát mutatott a Diósgyőr, gratulálok nekik, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Ebben az összetételben is helytálltunk és a lányok sok mindent megvalósítottak abból, amit megbeszéltünk, büszke vagyok rájuk.

Forrás: dvtk.euBudapest - A Magyar Kupa- és alapszakaszgyőztes Szekszárd hazai pályán szerzett előnyt a női kosárlabda NB I elődöntőjében a Zalaegerszeg ellen az egyik fél második sikeréig tartó párharc első mérkőzésén, szombaton. A másik ágról a címvédő Sopron már korábban kiharcolta a fináléba jutást, miután ...