Aluinvent-DVTK vs. Basket Landes fotókon és videókon

Akt.:
Aluinvent-DVTK vs. Basket Landes
Aluinvent-DVTK vs. Basket Landes - © Fotók: Homoky György
Miskolc – Egy történelmi nemzetközi menetelés fejeződött be az DVTK kosárlabdázói számára, a franciák elleni Európa Kupa visszavágón a fanatikus diósgyőri drukkerek ezúttal is odatették magukat. Nézze meg Ön is az Aluinvent DVTK vs. Basket Landes EK-mérkőzés felvételeit!

A női kosárlabda Európa Kupa negyeddöntőjének visszavágóját játszotta szombaton este a miskolci városi sportcsarnokban az Aluinvent-DVTK együttese a Basket Landes ellen. A francia együttes a szerdai első meccsen, hazai pályáján 24 pontos, eltékozolhatatlannak tűnő előnyt szerzett, de ettől függetlenül a piros-fehér drukkerek bíztak a csapatban, hittek a csodában, és a franciaországi meccsen látott, szerződtetett zenekar nélkül is nagyobb hangulatot varázsoltak a lelátóra, mint ami odakint volt.

A DVTK végül az Európa Kupa 12 meccséből 11-et megnyert, a Landes elleni mérkőzésen az első csapat keretének minden tagja szóhoz jutott és részese lehetett a diósgyőri kosárlabda-történelem legeredményesebb nemzetközi idényében a győztes búcsúnak.


Fotók:

Aluinvent-DVTK vs. Landes, I. képsor (a fotókra kattintva nyílik a teljes galéria) >>>

kosarlabda_vj001

kosarlabda_vj007

kosarlabda_vj010

kosarlabda_vj039


Aluinvent-DVTK vs. Landes, II. képsor (a fotókra kattintva nyílik a teljes galéria) >>>

_MG_6064

_MG_6072

_MG_6114

_MG_6132

_MG_6116

_MG_6153

_MG_6163


Videók:

Így vonulta be az ultrák a csarnokba | DVTK TVA szombati nap egyik legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor az Újpestről hazaérkező ultrák bevonultak a Generali Arénába. Ha lemaradtál róla, most bepótolhatod.

Közzétette: Diósgyőri VTK (DVTK) – 2016. március 13.


L'ambiance monte … Les renforts de supporters sont là

Közzétette: Basket Landes – Officiel – 2016. március 12.


hirdetés
hirdet�s