Friss hírek

2008.11.19. 15:09

KOSÁRLABDA: Megoldódott a játévezetői kérdés a nőknél

<p>A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) női tagozatának intéző bizottsága garanciát lát arra, hogy mostantól minősített játékvezetők fognak bíráskodni a meccseken, ezért a női csapatok ismét pályára fognak lépni - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a női csapatok képviselője, Bodrogváry Iván.</p>

Mint ismeretes, az elmúlt hétvégén nem léptek pályára a női csapatok, mert nem látták biztosítottnak a megfelelő bíráskodást. Erről levelet is írt a női intéző bizottság az MKOSZ elnökének, Berényi Jánosnak, amit most visszavontak, és Bodrogváry Iván elmondása szerint a szerdai fordulót is megtartják.

A női intéző bizottság azért változtatta meg a véleményét, mert a hétfői megbeszélésen - amelyen részt vett a játékvezető bizottság elnöke és több nemzetközi bíró is - megállapodás született arról, hogy a női összecsapásokon ezentúl minőségi sípmesterek fognak tevékenykedni.

Bodrogváry Iván bízik benne, hogy a mostani megállapodás hosszútávra szól, és reméli, hogy a közeljövőben nem lesz szükség hasonló lépésekre a női csapatoktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!