Aluinvent-DVTK U23: Drámai vereség Baján

Akt.:
Aluinvent-DVTK U23: Drámai vereség Baján
A női kosárlabda NB I/B-ben Baján lépett pályára az Aluinvent-DVTK U23-as csapata a 9-16. helyért zajló rájátszás 3. fordulójában szombaton. Vasárnap 16 órától a MAFC gárdáját fogadják a diósgyőri kosarasok hazai pályán, a városi sportcsarnokban.


Jegyzőkönyv

Bajai NKK – Aluinvent-DVTK U23

55-53 (13-7, 12-17, 17-18, 13-11)

Baja, 200 néző. V.: Földi, Simon T.


Aluinvent-DVTK U23: Sikora (24), Mikós (9/9), Arad (12), Juhász (2), Kundráth (6/3). Csere: Kostyó (-), Tihor (-), Papp (-). Vezetőedző: Dubeiné Balogh Gabriella.


Dubeiné Balogh Gabriella: – Borzasztó, ami itt ezen a meccsen történt! Öt faulttal játszó játékos dobta a győztes kosarat! Meg lehet nézni a a meccs online statisztikáját, olyan játékos dobott a negyed negyedben 7, azaz hét pontot a hazaiaknál, akinek ki kellett volna pontozódnia, de ez nem történt meg, mert a jegyzőkönyvbe ,,véletlenül” eggyel kevesebb személyi hibát írtak be neki! Ez minden volt, csak nem kosárlabda. Lehet, mondani, hogy ha egy picivel jobban dobunk, akkor megnyerjük a meccset, mert a védekezésünk jó volt, de a végjátékban nem kaptunk egyenlő feltételeket a mérkőzést vezetőktől. Komolyan mondom: ha nem látom, nem hiszem el, hogy ilyen van.