Aluinvent-DVTK: Mégis árulnak jegyeket a Good Angels Kosice elleni mérkőzése szombaton

Akt.:
Bíznak a szurkoló támogatásában
Bíznak a szurkoló támogatásában
Miskolc – Mégis árulnak szombaton jegyeket Miskolcon a jövő hét szerdán 18.00-kor Kassán megrendezésre kerülő Good Angels Kosice – Aluinvent-DVTK női kosárlabda Európa Kupa csoportmérkőzésre – tájékoztatta a Borsod Online-t Szabó István, a diósgyőri klub technikai menedzsere.

A klubtól pénteken azt a tájékoztatást kaptuk, hogy nem érkeztek meg a jegyek Szlovákiából, ahol azt kedden feladták, ám a meccset rendező klub postán elindított keresése után kiderült, hogy azok mégis átvehetők Miskolcon, az egyik postahivatalban, ami azóta meg is történt.

Így nincs akadálya annak, hogy az Aluinvent-DVTK szombaton 18.30-kor kezdődő, KSC Szekszárd elleni bajnokija előtt egy órával, vagyis 17.30-tól elkezdjék árusítani a 120 darab jegyet, a miskolci városi sportcsarnok Népkert felőli pénztárában. A kassai meccsre érvényes biléták darabja 4 Euróba kerül, és a diósgyőri klub arra kéri azokat, akik venni szeretnének ezekből e tikettekből, hogy a megvásárolni kívánt darabszámú jegy pontos Euró árával érkezzenek, mert a pénztárban váltópénzzel nem rendelkeznek.​


Aluinvent-DVTK: a Szekszárd ellen újra revansot vennének

Aluinvent-DVTK: a Szekszárd ellen újra revansot vennének

Miskolc – A diósgyőri női kosarasok újra itthon játszanak, a Szekszárdot fogadják. A tavalyi negyeddöntőben elszenvedett vereség után lenne mit szépíteni, ugyanis azon a mérkőzésen két diósgyőri center is sérülés miatt vált maródivá.