Friss hírek

2008.11.13. 18:37

Megtalálták a tavaly eltűnt emődi kislány csontjait?

<p>Könnyen lehet, hogy a tavaly ősszel eltűnt emődi kislány csontjait találták meg kedden bejelentés alapján a rendőrök Emőd és Vatta között egy bozótosban. A szakértői vizsgálat állapítja meg egyértelműen, hogy a kislányról van-e szó, mondta el csütörtökön a Független Hírügynökségnek Nagy Sándor, a miskolci rendőrkapitányság szóvivője.</p>

A csontdarabokat 2,6 km-re találták meg attól a háztól, ahol a kislány a szüleivel élt. A csontok mellett találtak egy felsőruházatot, amelyet a szülők felismertek, mondta Nagy Sándor. Egyelőre nem merült fel, hogy a gyerek bűncselekmény áldozata lett volna, így közigazgatási eljárásban, rendkívüli halálesetként vizsgálják az ügyet. A szakértői vizsgálat teszi egyértelművé, valóban a kislány földi maradványairól van-e szó.

A másfél éves, Pandának becézett kislány tavaly szeptemberben tűnt el emődi házukból. A gyereket hosszú hetekig több százan keresték. Rendőrök, speciális mentők, polgárőrök és helyiek négyzetcentiméterenként vizsgálták át többször a környéket, de nem bukkantak a nyomára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!