Aluinvent-DVTK: Egy negyednyi jó játék édeskevés

Akt.:
Vereséggel mutatkozott be hazai pályán az Aluinvent-DVTK
Vereséggel mutatkozott be hazai pályán az Aluinvent-DVTK - © Fotó: Kozma István
Miskolc – A nagy terveket szövögető Aluinvent-Diósgyőri VTK NB I-es női kosárlabda-csapata alapos fricskát kapott hazai pályán a Ceglédtől szombaton este.


Jegyzőkönyv

Aluinvent-DVTK – Ceglédi EKK
69-71 (16-27, 24-7, 19-19, 10-18)

Miskolc, 1000 néző. V.: Pozsonyi, Gyuris, Hartyáni.

Aluinvent-DVTK: Horváth B. (11/9), Rasheed (-), Likhtarovich (7/3), BREWER (21/6), Horti (7). Csere: Jovanovic (11), Czank (5/3), Szécsi (4), Bach (-), Bálint (3). Vezetőedző: Miguel del Jesús López Alonso.
Ceglédi EKK: Medgyessy (8), SZABÓ II. D. (18/12), Katona (-), SKORIC (18/6), MAKSIMOVIC (21). Csere: Serbán (4), Kobolkák (2), Szepsi (-), Ruttner Zs. (-). Vezetőedző: Cziczás László.
Kipontozódott: Szabó II. D. a 38. percben.

Miguel del Jesús López Alonso: – Gratulálok a Ceglédnek, nagyszerűen játszottak. Tanulnunk kell a hibáinkból, minden vereség egy alkalom arra, hogy analizáljunk, annak érdekében, hogy ne kövessük el ismét ezeket. Sajnos, nem koncentráltunk eléggé a meccs elején, az ellenfelük kihasználta védekezésbeli hibáikat, és nem volt megfelelő a tempónk sem. A játékosok minden edzésen kiválóan dolgoznak, az a cél, hogy az extra edzésmunkát, napi kettőt, a mérkőzésekbe is bele tudjuk vinni. Voltak hibák a meccs elején és a végén is, eladott labdák, amelyek eredményezték ezt a vereséget, de biztos vagyok benne, hogy azzal a munkával, amit végeznek a lányok, jönnek majd az eredmények, és jönnek majd sokan veregetni a vállunkat. Most annak van ideje, hogy dolgozzunk.
Cziczás László: – Gratulálok a Diósgyőrnek, fantasztikus csapat, fantasztikus közönséggel. Saját együttesemről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Nem is játéktudásban, de küzdeni tudásban csillagos ötösre vizsgáztak. Amikor ellépett tőlünk a DVTK, nem adtuk fel. Az volt a siker kulcsa, hogy elhitték a lányok, nyerhetünk itt. A mondás szerint egyszer volt Budán kutyavásár, erre cáfoltak rá a lányok. Hogy itt győztünk, ez a csoda, a két csapat között szakadéknyi különbség van, de szívvel átlépték ezt a lányok. Maximális gratuláció, és tisztelet a lányoknak. Mi Cegléden nem ilyen közönség előtt játszunk, élmény ilyen előtt játszani, mint a diósgyőri, és ha így folytatjuk, akkor nálunk is lehet ilyen közönség.

hirdetés
hirdet�s