Aluinvent-DVTK: Az amerikai kosaras már játszhat az EK-visszavágón

Akt.:
Tayler Hill játékengedélye megérkezett
Tayler Hill játékengedélye megérkezett - © Fotó: Ádám János
Miskolc – Elhárultak az adminisztratív akadályok Tayler Hill diósgyőri színekben történő pályára lépése elől. Megváltozott a ELTE-BEAC Újbuda – Aluinvent-DVTK bajnoki mérkőzés időpontja.

Az MKOSZ versenyirodája csütörtökön vezette fel az amerikai légióst az úgynevezett csoportos játékengedélyre, míg a nemzetközi szövetség, a FIBA Europe pénteken kora délután tette meg ugyanezt.

A nemzetközi szövetség egyúttal hivatalosan is jelezte klubunknak, hogy Tayler Hill pályára léphet a Luleå Basket BK elleni Európa Kupa visszavágón.

Változások a programban

Változás történt a csapat mérkőzésprogramjában is, miután az ELTE-BEAC Újbuda teremfoglaltsági problémája miatt kérte a január 16-ra kiírt mérkőzésünk időpontjának módosítását. Bár a DVTK felajánlotta a találkozó miskolci megrendezését, annak költségeit átvállalva, az eredeti időpontban, végül úgy határozott a BEAC szakosztályvezetése, hogy nem utaznak el Miskolcra még egyszer és inkább egy nappal később, január 17-én vasárnap 17.30-tól hazai pályán kívánnak játszani az Aluinvent DVTK Miskolc együttesével.

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a Női kosárlabda amatőr NB I. Keleti-csoportjában szereplő amatőr csapatunk Kiss Lenke Kosársuli elleni mérkőzésének kezdési időpontja is megváltozik, némileg szokatlan módon déli 12 órakor fogadják fiataljaink ellenfelüket a Generali Arénában január 17-én, mivel a KLKS néhány játékosának egyéb elfoglaltsága okán nem tudta vállalni, hogy egy nappal korábban játssza le a a találkozót a két csapat Miskolcon.


A jövő heti program

2016. január 14., csütörtök

  • 18:30 Aluinvent DVTK Miskolc – Luleå Basket BK (Kosárlabda női Európa Kupa nyolcaddöntő, második mérkőzés)

2016. január 17., vasárnap

  • 17:30 BEAC – Aluinvent DVTK Miskolc (NB I. A-csoport, alapszakasz 12. forduló)

2016. január 17. vasárnap

  • 12:00 Aluinvent DVTK Miskolc U23 – KLKS (Női kosárlabda amatőr NB I. Keleti-csoport)
hirdetés


hirdet�s