Aluinvent-DVTK: Alyssia Brewer visszatér

Aluinvent-DVTK: Alyssia Brewer visszatér
Aluinvent-DVTK: Alyssia Brewer visszatér - © Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc – Visszatér az Aluinvent-DVTK csapatához Alissya Brewer. A 190 cm magas erőcsatár pénteken este érkezik Miskolcra és egy tüzetesebb orvosi vizsgálat után a következő napokban csatlakozik társaihoz.

Alyssia Brewer 2015-ben a lengyel bajnokságból érkezett Diósgyőrbe. Amerikai légiósunk a 2015/16-os szezon során kupagyőzelemhez és sokáig emlékezetes nagyszerű európai meneteléshez segítette a Diósgyőrt. Vezéregyénisége volt az akkori csapatnak, azonban a rájátszás során a negyeddöntő szekszárdi mérkőzésén olyan súlyos térdsérülést szenvedett, hogy a folytatásban már nem számíthatott rá a szakmai stáb.

Hétfőn már Miskolcon edz

– Alyssia személyében egy tapasztalt játékos tér vissza Miskolcra – mondta el Štefan Svitek, az Aluinvent DVTK vezetőedzője. – Úgy tudom, hogy a szurkolóink egyik kedvenc játékosa volt, ismeri a várost, a csarnokot, a körülményeket. Pénteken éjszaka érkezik Miskolcra, hétfőn délelőtt fog először velünk edzeni. Bízom benne, hogy miután megismeri a játékunkat és a csapattársakat, akkor néhány héten belül újra a csapat húzóembere lesz.

Amerikából üzent

– Nagy izgalommal jövök vissza Miskolcra, alig várom, hogy ismét felhúzhassam a 32-es mezt! – üzente Amerikából Alyssia Brewer. – Az elmúlt időben igyekeztem teljesen felépülni a sérülésemből, egyénileg képezni magam, és a családommal több időt tölteni. Az a célom, hogy a csapattal minél több meccset nyerjünk és mindenki ellen versenyképesek legyünk a bajnokságban.

Amennyiben Štefan Svitek is úgy dönt, akkor a szurkolók leghamarabb jövő szombaton este fél hattól láthatják újra a pályán Alyssia Brewert, az Aluinvent-DVTK a ZTE NKK ellen ekkor játszik legközelebb hazai pályán.Névjegy

Név: Alyssia Brewer
Születési hely: Tulsa (USA)
Születési idő: 1990. július 02
Magasság: 190 cm
Poszt: center

Forrás: dvtk.eu