Aluinvent-DVTK: A PEAC ellen csütörtöktől

Aluinvent-DVTK: A PEAC ellen csütörtöktől
Miskolc – Hétfőn este eldőlt, hogy a diósgyőri kosarasok a PEAC-Pécs csapatával vívják a két győzelemig tartó párharcot bajnoki döntőbe jutásért.

A női kosárlabda élvonal rájátszásában hétfőn este a harmadik meccset is lejátszották a PEAC-Pécs – Atomerőmű KSC Szekszárd negyeddöntőben, és mivel minden csapat hozta a hazai bajnokiját (az elsőn, múlt héten szerdán a PEAC Pécsett 67-61-re nyert, a másodikon pénteken a Szekszárd a Tolna megyei meccsen 68-67-re diadalmaskodott, hétfőn viszont a mecseki mindent eldöntő harmadik csatában a PEAC 84-61-re győzött), így eldőlt, hogy az Aluinvent-DVTK a pécsiekkel játszhat a döntőbe jutásért. Ez utóbbi párharc is két győzelemig tart majd, váltott pályaválasztói joggal, és Pécsett kezdődik, mert a PEAC jobb pozíciót ért el az alapszakasz végére, ugyanis másodikok lettek, szemben a diósgyőriek harmadik helyezésével.

A PEAC-Pécs – Aluinvent-DVTK elődöntő csütörtökön kezdődik Baranyában, és hétfőn Miskolcon folytatódik, s ha szükség lesz harmadik találkozóra is, akkor azt a jövő héten csütörtökön Pécsett játsszák.

A másik elődöntős ág még nem alakult ki, az elsőként, még a múlt héten csütörtökön a négy közé jutott Sopron ellenfélre vár. Ugyanis a Hat Agro Uni Győr – PINKK Pécsi 424 negyeddöntő első mérkőzését játékvezető műhiba miatt újrajátszatták, így hiába nyert a múlt héten szerdán 70-61-re hazai pályán a Győr, a vasárnapi megismételt meccsen a PINKK 78-69-re diadalmaskodott a Rába partján, így ők vezetnek a kedden az utóbbi csapat otthonában folytatódó párharcban.

ÉM


Az elődöntő menetrendje

2015. március 26., csütörtök (Pécs), 18.00: PEAC-Pécs – Aluinvent-DVTK


2015. március 30., hétfő (Miskolc), 18.30: Aluinvent-DVTK – PEAC-Pécs


2015. április 2., csütörtök (Pécs), 18:00: PEAC-Pécs – Aluinvent-DVTK (amennyiben szükséges)
Sporthírek


hirdetés


hirdet�s