Alpolgármesteri bejárás cikkünk nyomán

Tapolcai Lepusztultság
Tapolcai Lepusztultság
Alpolgármesteri bejárás lesz kedden cikkünk nyomán. Orosz Lajos, Miskolc alpolgármestere ezúton is meghívja a Tapolcáért aggódokat: tegyenek vele sétát.

Az Észak-Agorán, az Észak-Magyarország e-mailes várospolitikai fórumán több levél(író) is foglalkozott Tapolca tarthatatlan helyzetével. E levelekből válogattunk az Észak hétfői számának miskolci kiadásába, ezeket közöltük a Borsod Online-on. (Felidézve korábbi írásokat, véleményeket.)

Orosz Lajos alpolgármester hétfőn arról tájékoztatta az ÉszakMagyarországot, hogy a cikkk nyomán kedden bejárást tart Tapolcán. Erre – természetesen – meghívta az ÉszakMagyarország munkatársait, és meghívja a levélírókat is. De örömmel veszi mások érdeklődését is. Indulás 2 órakor, a Barlangfürdő elől. Kérdésünkre, hogy vajon hogy áll – mert úgy tűnik, nagyon, de nagyon áll – a FürdőkVölgyeprojekt, elmondta: egyelőre nincsenek jó hírei. Lapunk munkatársa hasonló információval szolgált az alpolgármesternek, hozzátéve: március elején beszélt a projekt gazdájával, aki akkor március 7-ét jelölte meg, mint fontos dátumot. Ekkor – jelentette ki – változás következhet be a befektetői szerkezetben. Hogy történt-e valami, és ha igen, akkor mi, arról nincs tudomásunk, mint ahogy az önkormányzati kapcsolattartónak sincs.

Kapcsolódó cikkeink:

 

(szabados)