Állatmenhely megsegítésére gyűjt a Jobbik Miskolci Ifjúsági Tagozata

A Jobbik Miskolci Ifjúsági Tagozat tagjai az állatsegítő alapítványnál
A Jobbik Miskolci Ifjúsági Tagozat tagjai az állatsegítő alapítványnál
Miskolc – A Jobbik Ifjúsági Tagozata a tavalyi nagy sikerű „Cselekvő Ifjúság Éve” kezdeményezés után az idei évet az „Önkéntesség Éveként” hirdette meg. Miskolci tagozatunk tagjai – csatlakozva az akcióhoz – rendszeresen végeznek önkéntes munkát a miskolci MÁSA állatmenhelyen is.

Az önkéntes munka során betekintést nyerhetünk azokba a teendőkbe, amelyek elvégzése embert próbáló feladatok elé állítja az ott dolgozókat. Szervezetünk tagjai megdöbbenéssel fogadták, hogy milyen körülmények közt kell helytállnia a munkavállalóknak, illetve a bajba került állatoknak egyaránt. A MÁSA menhelyen szerzett tapasztalatok alapján úgy döntöttünk, kupakgyűjtésbe kezdünk az intézmény megsegítésére, így is felhívva a figyelmet az üzemeltetéssel kapcsolatos nehézségekre.

Úgy gondoljuk, hogy a kormány által sikerpropagandára eltékozolt pénzeknek a töredékéből valós előrelépések születhetnének akár az állatmenhelyek ügyében is.

Akik szeretnék támogatni városunk egyik legnagyobb állatmenhelyének működését, a kupakokat, adományaikat leadhatják a Jobbik miskolci irodájában hétfőn, szerdán és péntekenként 10-től 14 óráig. Szervezetünk tagjai akár házhoz is mennek, amennyiben azt a segíteni szándékozók jelzik a gondor.akos@jobbikit.hu címen.

– Göndör Ákos, Jobbik Miskolci Ifjúsági Tagozat alelnöke –
hirdetés
hirdet�s