Állásajánlat

Akt.:
Állásajánlat

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház (Miskolc, Szentpéteri kapu 72-76. 3526.) főigazgató főorvosa pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony keretében

ENERGETIKAI KOORDINÁTOR

munkakör betöltésére.

A munkakör ellátásához tartozó lényeges feladatok: az intézetben felmerülő energetikai feladatok teljes körű koordinálása, adminisztrálása; az energia hatékonyság növelésére javaslatok kidolgozása, intézkedések megtétele; a biztonságos üzemvitelhez szükséges felújítások, beruházások ütemezése kórház energetikai rendszereiben.

Bérezés: Kjt. szerint.

Pályázati feltételek:

  • energetikus/villamos/gépészmérnök felsőfokú szakképesítés,
  • legalább 3 éves szakirányú szakmai gyakorlat,
  • készségszintű számítógépes ismeret.

Előnyt jelent energetikai rendszerek felújításával kapcsolatos nagyobb volumenű pályázatok lebonyolításában való közreműködés, ilyen irányú ismeret.

A pályázat részeként csatolni szükséges az eddigi szakmai tevékenységet is magába foglaló részletes önéletrajzot, végzettséget, képesítést igazoló bizonyítványok másolatát és 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványt.

A pályázatot kérjük az intézet Humánpolitikájára benyújtani 2015. július 30-ig. A borítékra kérem írják rá, hogy “energetikai koordinátor” és a hirdetés iktatószámát: 1064-14/2015. Az állás a sikeres pályázati eljárás lefolytatását követően azonnal betölthető.hirdetés


hirdet�s