Allahu Akbar: már a jobbikos plakátokon is ezt írják

Akt.:
Allahu Akbar: már a jobbikos plakátokon is ezt írják
Allahu Akbar: már a jobbikos plakátokon is ezt írják - © Forrás: origo.hu
Miskolc – Allahu Akbar és Abdul Péter feliratokkal ragasztották át Jakab Péter jobbikos képviselőjelölt plakátjait. Van olyan felirat, amely a török zászlót is ábrázolja. Csalódott jobbikosok járták végig az utcákat – írja az origo.hu.

Jakab Péter nagyjából a néppártosodással egy időben lett a Jobbik országosan ismert arca – 2016 óta a párt szóvivője.

Az általában feltűnően dühösen megnyilvánuló politikus 2014-ben a Jobbik polgármester-jelöltje volt Miskolcon, és bár persze természetesen nem nyert, kapott egy újabb lehetőséget. Őt indítják áprilisban Borsod-Abaúj-Zemplén megyében – írja az origo.hu.

A plakátok már kint vannak – és ezeket ragasztották át csalódott jobbikosok, akik úgy érzik, a párt elárulta őket.

plakat3

Allahu Akbar és Abdul Péter feliratokat, teljes szélességében ragasztottak fel a plakátokra. Forrás: Origo

Korábban Vona Gábor autójára ragasztottak Allahu Akbar feliratot. A szegedma.hu a Facebook oldalán tett közzé egy videót, amelyen jól látszik, hogy Vona Gábor a lakossági fórumról távozva egy olyan kisbuszba száll be, aminek a hátuljára valaki Allahu Akbar feliratot ragasztott.

Mutatjuk:

A videón egyébként az a döbbenetes, hogy Vona a kisbusz mögött megy el, ránéz a feliratra – egy pillanatra megtorpan -, aztán semmit sem csinál, hanem tovább sétál kissé megzavarodva, és beszáll az autóba. A kocsi elindult a főváros felé az Allahu Akbar felirattal.

Azt nem lehet tudni, hogy vajon egészen Budapestig így mentek-e, vagy valahol megálltak, és leszedték.

plakat2

Csalódott Jobbikosok egyébként egy új Facebook-csoportot hoztak létre, Jobb Magyarországért Igazság Kör néven (Jobbik) egy hónapja. Jelenleg csaknem 1500 követője van, és szinte kivétel nélkül kiábrándult Jobbikosok – és a követők száma rohamosan növekszik.

Forrás: Origo