Friss hírek

2008.11.24. 14:51

HANGOS SPORTHÍREK DÉLUTÁN

<p>- Hajnal bekerült a Bundesliga álomcsapatába<br />- Pezdány továbbjutott, Kovács kiesett a női ökölvívó vb-n</p>

A Borussia Dortmund magyar középpályása, Hajnal Tamás bekerült a német bajnokság 14. fordulójának álomcsapatába. A magyar légióst a budesliga.de internetes oldal látogatói szavazták be az "álom tizenegybe". Hajnal a hétvégén korábbi csapata, a Karlsruhe ellen lépett pályára, és nagyban hozzájárult a BVB győzelméhez, hiszen az ő átadásából szerezte meg Zidan a győztes gólt. A középpályás összesen 72-szer ért labdába a találkozón, és párharcainak 72 százalékát megnyerte.

Pezdány Edina győzött, míg Kovács Mária kikapott a kínai Ningpó városában zajló női ökölvívó világbajnokság hétfői nyolcaddöntőjéban. Az 57 kilogrammos Pezdány az amerikai Alexandria Brianne Cardenas-t győzte le 7-5-ös pontozással. A 80 kilós Kovácsnak viszont nem sikerült a továbbjutás, őt a hazai Li Tang-csie verte meg szoros mérkőzésen, 7-6-os pontozással.

Sikeres műtétet hajtottak végre a Forma-1-es Red Bull istálló ausztrál versenyzőjén, Mark Webberen - jelentette be a pilóta szóvivője. A 32 éves klasszis szombaton törte el a lábát, amikor az általa szervezett jótékonysági viadalon Tasmániában biciklijével összeütközött egy autóval. Webbert azonnal kórházba szállították, ahol az orvosok csavarokkal rögzítették a sérült testrészt. A szóvivő elmondása szerint ügyfele teljesen felépül a március 29-i, melbourne-i szezonnyitóra, de az európai tesztek elejét valószínűleg ki kell hagynia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!