Alisicet még teszteli a Loki

By Tamás Nándor
Akt.:
Edzésen a Loki
Edzésen a Loki
A holland középpályáson kívül még egy-két próbajátékos érkezhet a héten a Lokiba.

Szerdán lejátszotta első felkészülési meccsét a nyáron a DVSC-TEVA: a cívisvárosiak a Kecskeméttel végeztek 0–0-ás döntetlenre a Vágóhíd utcán. A gárda hétvégén is pályára lép, a keret egyik fele Berettyóújfaluban játszik a száz esztendős klub csapatával, a többiek pedig a romániai Gaz Metant fogadják az Oláh Gábor utcai stadionban.

Mindenki egyenrangú tagja a Loki keretének

– Edzésként fogtuk fel a mérkőzést, ezért is játszott mindenki csak 45 percet – értékelte a KTE ellen látottakat Kondás Elemér, a Loki trénere. – Egyébként amit kértem, nevezetesen, hogy sok futást és bátor játékot mutassunk be, azt maximálisan visszakaptam a srácoktól. Ami a munka jellegét illeti, a hét elején a kondíció fejlesztése volt napirenden, hétfőn és kedden kétszer is edzettünk egy nap, majd a hét második felétől a technikai és a taktikai elemeken van a hangsúly. A hétvégén két edzőmeccsünk is lesz, ezeken mindenki kilencven percet játszik majd, nyilván a berettyóújfalui centenáriumi találkozón azok jutnak szóhoz, akik ebből a megyéből származnak. De egyik gárdára sem lehet majd azt mondani, hogy ez az első, vagy a második csapat. Mindenki egyenrangú tagja a keretnek.

El kell viselni a hőséget is

Alisic biztatóan mozgott, a rápasszolt labdákkal szép dolgokat csinált és agilis volt. Ezúttal ő is csak egy félidőt játszott, szombaton újra pályára lép és tovább bizonyíthatja, hogy hasznunkra lehet a jövőben – nyilatkozta a Hollandiából érkezett próbajátékosról Kondás Elemér, aki azt is elárulta, a nagy hőséghez próbálják igazítani a tréningek időpontját, azaz délelőtt fél tíztől és este hattól edzenek, ám igazából a futballban nem lehet teljesen kiiktatni az időjárást, inkább alkalmazkodni kell hozzá.

A héten is jöhetnek próbajátékosok a Lokiba

A klubtól kapott információk szerint egyébként ezúttal nem várható a próbajátékosok „tömeges” vándorlása, inkább minőségi labdarúgókat pórbálnak meg igazolni a vezetők. Szombatig egyébként még várnak egy-két tesztfutballistát a klubnál, akik pályára léphetnek a felkészülési mérkőzéseken.

HBN-TNTovábbi hírek a haon-sportoldal kategóriából

Sporthírek