Helyi közélet

2011.09.19. 14:40

F1: íme a Szingapúri Nagydíj menetrendje

Budapest - A hétvégén kerül megrendezésre Szingapúrban a 2011-es Formula 1-es világbajnokság tizennegyedik futama, a 4. Szingapúri Nagydíj.

Budapest - A hétvégén kerül megrendezésre Szingapúrban a 2011-es Formula 1-es világbajnokság tizennegyedik futama, a 4. Szingapúri Nagydíj.Az első Szingapúri Nagydíjat 2008-ban rendezték meg, amely a Formula-1-es versenynaptár első és ez idáig egyetlen éjszakai futama. - írja a formula.hu. Az idei 4. Szingapúri Nagydíjon azt követően, hogy az előző Belga és Olasz Nagydíjakon is a bajnoki ponttáblázatot nagy fölénnyel vezető Sebastian Vettel győzött már csak az a kérdés, hogy 5 futammal a bajnokság vége előtt a 24 éves Vettel képes lesz e már Szingapúrban megnyerni a 2011-es világbajnoki címet.

Különleges éjszakai futam

A Fernando Alonso előtt 112 pontos előnnyel vezető Vettelnek erre akkor van esélye, ha Alonso nem végez a 4. helynél előrébb, míg ő pedig megnyeri a futamot. Vettel legyőzésére bár a bajnokságban egyre kisebb az esély a Szingapúri Nagydíjon azért még talán fogható lesz az idén zseniális szezont futó német. A gyors városi pályán Vettel legyőzésére az itt hagyományosan jól teljesítő McLaren és Ferrari autóinak, valamint a különleges éjszakai futamot már korábban megnyerő Fernando Alonsónak és Lewis Hamiltonnak van talán a legnagyobb esélye.

A Szingapúri Nagydíj menetrendje (magyar idő szerint UTC +2)

Szeptember 23. Péntek

12:00 Első szabadedzés

15:30 Második szabadedzés

Szeptember 24. Szombat

13:00 Harmadik szabadedzés

16:00 Időmérőedzés

17:00 FIA sajtókonferencia az időmérőedzés első három helyezettjével

Szeptember 25. Vasárnap

14:00 A 4. Szingapúri Nagydíj

16:00 FIA sajtókonferencia a futam első három helyezettjével

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában