Alec Baldwin megfenyegette 11 éves lányát

Felindult hangon szidta és veréssel fenyegette meg 11 éves lányát Alec Baldwin. A hollywoodi sztár azon dühödött fel, hogy lánya nem kapcsolta be a megbeszélt időpontban telefonját. Baldwin így az üzenetrögzítőre mondta rá szidalmait.

A felvételt Baldwin volt felesége, Kim Basinger szivárogtatta ki és a TMZ online magazin tette fel internetes oldalára. Baldwin szemtelen disznónak nevezte lányát, amiért nem kapcsolta be telefonját. A 49 éves színész közölte, unja már ezt a játékot, és utoljára tűrte el, hogy így megsértik, és ha legközelebb találkoznak, elveri a fenekét.

Az eset azért is kínos, mert Baldwin és Kim Basinger hat éve folytat elkeseredett harcot közös gyerekükért, a most 11 éves Irelandért. A lány évek óta édesanyjával él, de Baldwin folyamatosan perel a felügyeleti jogért.

Bár Baldwin az eset nyilvánosságra kerülése után bocsánatot kért, a TMZ szerint a bíróság átmenetileg megvonta tőle a láthatási jogot. Az csak a következő bírósági meghallgatáson, május 4-én derül ki, milyen büntetést kap kirohanásáért.

Baldwin és Basinger 2001 válásuk óta csatázik a kislányért. Baldwin azt állítja, volt felesége ellene hangolja a gyereket, ráadásul nem engedi el a törvényben meghatározott időpontokban. Basinger ezzel szemben családon belüli erőszakkal vádolja ex-férjét.

Ireland jelenleg édesanyjával él Los Angelesben, Baldwin New Yorkban lakik.