Albrecht-MVSC-MVSI: Már a budaörsi leckét veszik

Albrecht-MVSC-MVSI: Házon kívül játszanak
Albrecht-MVSC-MVSI: Házon kívül játszanak
Miskolc – Vasárnap délután a fővárosban szerepelnek az Albrecht-MVSC-MVSI NB I-es női röplabdázói.

A zöld-fehérek a 6. forduló keretében vasárnap 16 órától az Újpesti TE vendégeként lépnek pályára.

Vérmes remények nélkül

– Az újpesti találkozót arra szeretném felhasználni, hogy a jövő heti, Budaörs elleni hazai összecsapásra felkészüljünk – mondta Kerekes Attila, a zöld-fehérek vezetőedzője. – A találkozóra ennek jegyében utazunk el. Ami a győzelmi esélyeket illeti: nincsenek vérmes reményeink, az Újpest ugyanis egységes, jó csapat. Ellenük ugyanazokat fogom kérni a lányoktól, mint azt tettem a korábbi mérkőzéseink esetében is: lelkes és vagány játékot várok tőlük. Ezzel már többször megörvendeztettek függetlenül attól, hogy még nincs győzelmünk. A lilák ellen egyébként az alapdolgokat kell jól előadnunk. Ez elsősorban a jó nyitásfogadásból és szerválásból, továbbá a mezőnymunkából áll. Csapatunk tagjai ismerik a termet, ez nem lesz szokatlan számukra. Az viszont szokatlan lehet az újpestieknek és a nézőknek is, hogy egy-két újoncot is felavathatunk, de erről többet most nem akarok mondani.

Jó úton vannak

Kerekes Attilától azt is megkérdeztük, hogy mikor jön vissza – és egyáltalán visszajön-e – a napokban tesztelt ukrán kiszemeltjük, mire a szakvezető így felelt:

– Még nem jön vissza, de jó úton vagyunk. A részletekről viszont jelenleg több információval nem szolgálhatok…

Ami pedig a kerettagokat illeti: mindenki a vezetőedző rendelkezésére áll, bár betegség és sérülés miatt többen kihagyták a szerdai tréninget, de csütörtökön – a hosszú időre maródi Tomán Tícia kivételével – már teljes volt a mezőny.

ÉM-KT
hirdetés


hirdet�s