Alakváltó szörny rémíti halálra az embereket

Akt.:
Alakváltó szörny rémíti halálra az embereket
Ellentmondásos és félelmetes hírek terjengenek dél-Afrika partjain, a helyiek egy alakváltó szörnytől rettegnek.

Egy többszörös alakváltó szörny riogatja a helyieket Dél-Afrikában, félelmükben a rendőröktől kértek segítséget a lakók. Volt aki a szörnyet egy bolt előtt látta, fényes nappal, fekete dzsekiben. A véletlenül épp arra sétáló férfi azonban, amint közelebb ment a furcsa alakhoz, egy fej nélküli, álló testet látott csupán, ami hirtelen kutyává vagy farkassá változott és elrohant a helyszínről.

Steytlerville városka lakói azóta rettegnek a szörnytől, a rendőrség azonban tehetetlen és meglehetősen szkeptikus is. Bizonyíték híján még stratégiát sem hajlandóak felállítani, hogy csapdába csalják a lakosságot rémisztő alakváltót. Volt, aki előtt majom alakban tűnt fel a szörny, majd a másodperc tört része alatt köddé vált.

Olyan is akadt, aki egy éppen öltözködő férfit látott disznóvá változni, majd a malacot, amint denevérként tova száll. Az, hogy a szörny repül, szinte biztos, hisz többen is meg vannak róla győződve, arról azonban, hogy honnan, miért, hogyan jött, senki nem tud válaszolni. Akár létezik az alakváltó szörny, akár a helyik képzelgése, Steytlerville lakói rettegnek.
– MON –

Döbbenetes szörny: megölték a kígyótestű, emberarcú lényt