Alakjáról beszélt Tóth Vera

Akt.:
Az énekesnő az otthoni edzés híve
Az énekesnő az otthoni edzés híve - © Fotó: Magánarchívum
Budapest – „A kitartás és a rendszeres edzés meghozza a várt eredményt!”

Az énekesnő életében rengeteg minden változott az elmúlt egy évben. „Elképesztő, hogy mennyire hamar elrepült ez az egy év, és mennyi minden történt… de a legjobb dolog, hogy sikerült még 10 kilótól megszabadulnom” – mesélte lelkesen Vera, aki bár még nem érte el a hőn vágyott 65 kilót, de biztos benne, hogy kitartása és a rendszeres edzés meghozza a várva várt eredményt!

Már nem hajtja magát

„Nagyon sokat változott a testem, aminek nagyon örülök, így már nem sietek és nem hajtom magam, mint egy versenyló. A Power Plate-ben megtaláltam az én mozgásformámat. Nekem edzőterembe járni nincs nagyon időm, így most otthoni gépet használok, amikor van egy picike időm, egy fél órám, 20 percem, azonnal rápattanok, és csinálom a gyakorlatokat

Otthon jobb?

„Otthon mindig minden intimebb, nem kell mások előtt feszengeni, nem kell megfelelni! Magadnak akarod teljesíteni azt a fél órát, nem pedig az edződnek, vagy a nálad vékonyabb nőnek, aki persze mindig akkor jön edzeni, amikor épp Te is ott vagy”- nevetett Vera, aki szerint nagyon sok nő érez úgy, mint ő.

tv23

Fotó: Magánarchívum

„Jó érzés, amikor magadra vagy utalva, tőled függ a fejlődés és a tempó is! Az otthon nemcsak arról szól, hogy chipset eszünk és leülünk a tv elé, hanem arról is, hogy aktívan töltjük az időnket. Naponta fél óra edzés bele kell, hogy férjen az életünkbe!”

Nem lesz Audrey Hepburn

Tóth Vera tisztában van vele, hogy neki melyik testrészeire kell jobban odafigyelnie, vagy többet edzenie. „Nálunk családi vonás az erősebb, izmosabb felsőtest, így arra kell jobban koncentrálni edzés közben. Én sosem leszek egy Audrey Hepburn… de a Power Plate-edzéssel nagyon jól lehet alakítani a testet!” Sokan elfelejtik, a megfelelő edzés fontos, de nem elég. Az étkezésünkre is nagyon oda kell figyelni. Vera a tenyérnyi adagokban hisz, inkább többször, de keveset! „Egyél mindent, amit megkívánsz, mondjuk azért csokiból ne egyél meg egy tenyérnyit, de nem szabad kínozni magunkat, mert hosszútávon úgysem működik. Nehezen tudom elképzelni, hogy valaki egész életében csak natúr húst eszik salátával és sosem kíván meg mást, inkább a mértéktartás a fontos és persze a rendszeres és hatékony edzés!

HBN


Megasztárként kezdte

Tóth Vera, polgári nevén Tóth Veronika Tapolcán született 1985. március 3-án. A mára már sokak által ismert magyar énekesnő a 2003/2004-es Megasztár győzteseként vált híressé. 2005-ben Bravo Otto-díjat kapott. A Megasztár óta Budapesten él. Eddig négy önálló nagylemeze jelent meg. Három évvel fiatalabb testvére, Tóth Gabi szintén elismert és népszerű énekesnő.