Helyi közélet

2010.09.13. 19:52

Önkormányzati választás 2010 | Életveszélyesen megfenyegették a kazincbarcikai Fidesz-jelölteket

<p>Kazincbarcika - Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott hétfő délután Kazincbarcikán a HBH Bajor Sörházban a Fidesz kazincbarcikai szervezete, miután életveszélyesen megfenyegették egyik képviselőjelöltjét és polgármesterjelöltjét.</p>

Hasulyó János képviselőjelölt azt közölte az újságírókkal, hogy délelőtt 11 órakor E-mailt kapott Bricriu aláírással, amelyben többek között ez áll:„Halott vagy! Ha lejáratod a várost és azokat az embereket, akik békésen teszik a dolgukat, akkor véged van, nem lesz nyugtod... régen ismerlek és tudom, hogy mindig más oldal felé húztál!... az ilyen emberek megérdemeljék, hogy meghaljanak, de inkább nyomorékká teszlek és úgy elviselhetetlen az élet! Riznernek add át az üzenetet! Semmi esélye és ne egyedül járkáljon, mert az ilyen férgeknek nincs itt keresnivalója!"

Rizner József polgármesterjelölt arról beszélt, hogy nem kutatják a levél írójának kilétét, ezt a rendőrségre bízzák. A följelentést természetesen azonnal megtettük– mondta. Azt sem vizsgáljuk, hogy ez politikai provokáció vagy egy olyan állampolgár személyes akciója, aki elveszítette józan ítélőképességét. A fenyegetés ellenére nem hallgatjuk el a véleményünket az elmúlt 4 évről és a jövő Barcikájáról vallott elképzeléseinket is kifejtjük.Tiszta eszközökkel kell játszani, nem szabad felkorbácsolni az indulatokat. Ezúton is felkérjük a pártokat, hogy tartózkodjanak a lejárató, mocskolódó jelzők használatától.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a hétfő kora délután érkezett bejelentés alapján zaklatás miatt folytat eljárást egyelőre ismeretlen tettessel szemben.

ÉM-BGY

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában