BOON Sziréna

2010.03.27. 10:09

Rendőri elismerés tűzoltóknak Mezőkövesden

<p>Mezőkövesd - Mezőkövesd utcáján fényes nappal kiraboltak egy idős férfit.</p>

A még februárban történt bűncselekmény során a szépkorú sértett táskáját a benne lévő értékekkel együtt a rabló megszerezte, de nem sokáig örülhetett a frissen szerzett zsákmánynak. A helyi tűzoltóság ablakából ugyanis két tűzoltó látta az esetet és értesítették a rendőrséget, illetve az elkövető nyomába eredtek.

Dr. Vasas László r. alezredes a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság vezetője a sikeres elfogásban részt vevő tűzoltóknak elismerésként tárgyjutalmat ad át.

Történeti háttér

A február 12-én kora délután történt bűncselekményt követően a tettes elmenekült a helyszínről. A helyi Tűzoltó Parancsnokság ablakából két hivatásos tűzoltó felfigyelt a rablásra, amit megakadályozni már nem tudtak, de azonnal értesítették a rendőrséget, illetve a tettes nyomába eredtek. Így sikerült elfogni azt a mezőkövesdi férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható - tájékoztatta a portálunkat Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda munkatársa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!