„Akkor nem a szamárpadban szégyenkeznénk…”

„Akkor nem a szamárpadban szégyenkeznénk…”
Miskolc – A labdarúgó megyei I. osztály 22. fordulójában két meccset játszottak vasárnap.


Önnek melyik a kedvenc csapata a B.-A.-Z. megyei I. osztályban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Nagybarca – Tokaj 1-3 (1-0)

Nagybarca, 100 néző. V.: Farkas.

Nagybarca: Radics – Tuncsik, Juhász T., Juhász A., Spisák, Dudás, Rapp, Nadanicsek, Balogh, Poszuk P. (Kiss), Poszuk G. Csapatvezető: Tanyi Csaba.

Tokaj: Gégény – Juhász (Novák), Cseh, Asztalos, Macsi, Kiss, Halász, Pásztor (Szívós), Borbély (Tóth), Hornyák, Csordás. Edző: Riczu Róbert.

G.: Tuncsik, ill. Hornyák (2), Szívós. Jók: az egész csapat, ill. senki. Ifi: 1-3.

Balogh Norbert, csapatkapitány: – Hol is kezdjem? Először is gratulálok a Tokaj csapatának. Másodszor Farkas játékvezető ezért a játékvezetésért hétről-hétre felveszi a pénz! Semmi köze nem volt a játékhoz. Megadott büntető és meg nem adott gól a mi kárunkra. Illetve a megnyilvánulása miatt várom a bocsánatkérését.

Riczu Róbert: – Nehéz mérkőzésen sikerült megfordítanunk az eredményt, viszont a játékunk kritikán aluli volt. Gratulálok ennek ellenére a csapatnak…


Miskolci VSC – Bánhorváti 0-1 (0-0)

Miskolc, 100 néző. V.: Szabó L.

MVSC: Gável – Nyirkó, Vécsey, Lapis, Mirki, Beri, Stipula (Tóth D.), Eperjesi, Bodnár, Pásztor, Valóczki (Szajkó). Játékos-edző: Jóner Gábor.

Bánhorváti: Domby – Tátrai G., Tamás, Harnócz, Tátrai D., Strekáf, Nyíri, Máthé (Takács), Bicskey, Hallgató, Dávid (Szabó). Edző: Harnócz Zoltán.

G.: Strekáf. Jók: Lapis, ill. az egész csapat, Ifi: 11-0.

Jóner Gábor: – Nehéz minden héten megmagyarázni a bizonyítványunkat. Talán többet kellene teljesíteni a hétköznapokban, akkor nem a szamárpadban szégyenkeznénk.

Kocsis Gábor, csapatvezető: – Nagyon kellett már ez a győzelem, reméljük a jövő héten is sikerül a hazai szurkolóknak örömet szerezni. Tipikus egygólos mérkőzés volt amin mi rúgtuk a három pontot jelentő találatot. Gratulálok a csapatomnak, taktikusan játszottak.


„A jó horgász beetet elvén a rossz első félidőt egy kitűnő második követte”

Miskolc – A labdarúgó megyei I. osztály 22. fordulójában szombaton öt meccset rendeztek meg.
hirdetés
hirdet�s